ZETApress

hírportál

Tegnaptól új Csillag születik

Rengeteg újdonsággal szolgált a tegnap megkezdett műsor: új főcímet kapott a show, mely apróságnak tűnik, de kiválóan szimbolizálja a két színésznőből, egy-egy zenészből és kritikusból álló zsűrit.

Ami talán a legfontosabb, hogy részben megváltozott a műsor szerkezete is: az úgynevezett casting-epizódokból ezúttal több lett, a tavalyi három helyett immár négy. Emellett lesz egy ötödik rész is, ahol a válogatókból kiemelt versenyzőkből juttat tovább a zsűri tizenkettőt, az élő adásokban már csak ők mérettethetik meg magukat ? tudtuk meg a műsorból. Egy dolog azonban nem változott: most is három igennel lehet továbbjutni a válogatóból. Ha pedig mind a négy zsűritag megnyomja a gombot és megszólalnak a kürtök, akkor a versenyzőnek be kell fejeznie a produkcióját.

Óriási tehetségek és különc fazonok tűntek fel a Csillag születikben. Magyarország egyik legszínesebb tehetségkutató show-műsorában a megújult zsűri már most rengeteg tehetséges versenyzőt továbbjuttatott a következő fordulóba. Többek között olyan nagyszerű tehetségekre bukkantak, mint Németh Zoltán, művésznevén Plazma, a szabad szájú budapesti rapper. Lenyűgöző énektudásával továbbjutott Mészáros János Elek, aki agrármérnök, de szabadidejében operákat énekel. A zsűri egyöntetű igenjeivel a középdöntőbe jutott több tánccsoport is, mint például a Quantum XXL és a TST Hip-Hop.

Óriási meglepetést okozott Gyulai Attila, aki egyedi technikával festett Michael Jackson portrét néhány perc leforgása alatt. Szintén meghökkentette a zsűrit és a nézőket Illés Renátó, aki pókember jelmezben mutatott be akrobatikus mutatványokat, ami szintén továbbjutást ért. Vad Szilvia Jennifer 14 éves kora ellenére egy Mary Zsuzsi-dalt választott, a Mamát, ám a Csillag születik kritikusát ő sem győzte meg, de a többieket igen. Horváth Csaba érzelmes dallal állt színpadra, három igennel távozott. Haratik Edina utolsó lehetőségének nevezte a Csillag születiket, egy Cserháti Zsuzsa-dalt választott és meg is kapta ezt a bizonyos utolsó lehetőséget.

Nagy visszatérők is feltűntek a 2012-es Csillag születikben. Tavaly Michael Jackson számra táncolt Rubay László, aki idén remek énektudásával kápráztatta el Jucit, Liát, Andrást és Robit, akik tovább engedték a tehetséget. Rajta kívül a nézők számára Prügyi duóként ismert fiatalok is újra megmérették magukat a színpadon. Tavaly Babos Ricsi és társa nem jutott tovább, azonban Hernádi Judit és Oroszlán Szonja biztató szavainak köszönhetően most újra próbálkoztak. Időközben azonban Horváth Ferenc kivált a duóból és a helyét Dósa Krisztián vette át. A csere nyerőnek bizonyult, ugyanis a duó a zsűri szavazatai alapján továbbjutott a következő fordulóba. A jövő szombaton az RTL Klubon folytatódó Csillag születikben a zsűritagok újabb tehetségeket találhatnak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Viktor után Valentin | ZETApress

Szóljon hozzá!