ZETApress

hírportál

Bozont nem menekült

Nagy Kristóf Bozont már nem lehet Megasztár. A tv2 tegnap esti adásában Mester Tamás döntése értelmében véget ért számára a verseny. A tv2 Megasztár 6 Facebook-oldalán szerdán 10 órától Bozont videóchat-en válaszol a rajongók kérdéseire és ő közvetíti jövő pénteken a 8. élő döntőt!

A 7. fordulóban mindenki kétszer énekelt. A két lány és négy fiú előbb kedvenc dalait adta elő, majd duettet énekeltek. Burgess Benji Bozonttal, Talán Attila Farkas-Jensen Balázzsal, Radics Gigi pedig Szakos Andival együtt lépett színpadra. Utána izgatottan várták a közönség döntését.

A nézőknek most mindkét lány tetszett, s rajtuk kívül Benji jutott elsőre tovább. A szavazás folytatása után Attila is fellélegezhetett. A hetes döntésére Bozont mellett Balázs várt. Bozont már negyedszer volt a veszélyzónában. Először a közönség, majd kétszer a zsűri ? három hete Bereczki Zoli, múlthéten meg Bocsi ? mentette meg. Most Tamás volt a hetes, aki harmadszor már nem kegyelmezett: Balázst juttatta tovább a 8. fordulóba, ahol Zoli lesz a hetes.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Benji elbúcsúzott | ZETApress

Szóljon hozzá!