ZETApress

hírportál

Flo Rida a Megasztárban

Napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida lesz május 25-én, pénteken a Megasztár 6 záró adásának sztárvendége. A világsztár legnagyobb slágerét fogja előadni és duettet is énekel a tehetségkutató két finalistájával ? tudtuk meg a tv2 Sajtószobájából.

17 millió eladott hanghordozó, számos nemzetközi elismerés, két Grammy-jelölés és 12 platina kislemez után a Megasztár színpadán lép fel napjaink egyik legismertebb hip-hop előadója, Flo Rida. A sztár elsőként a tv2 képernyőjén tűnik fel, majd a Megasztár fináléjának éjszakáján rajongói élőben is láthatják Szántódon, a Pannónia Fesztivál színpadán. Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát, ilyen volt többek között Madonna, Alexandra Burke vagy Rick Ross. Ezen kívül több mozifilm, így a Trópusi vihar, a Másnaposok, vagy a Step Up2 Streetdance zenéje is az ő munkáját dicséri.

Gombos Edina és Szabó Csilla nagytakarít a tv2-n!

Április 28-án 18 órától szombatonként Nagytakarítás a tv2-n! Új műsorral jelentkezik a csatorna. A hetente jelentkező Nagytakarításban olyan lakásokat mutat be és varázsol újjá Gombos Edina és Szabó Csilla, melyekben minden elképzelhetőt felülmúl a rendetlenség és a kosz. A hétvégén induló műsorban nemcsak embert próbáló feladat a rendetlenséget visszafordítani, de gyakran az ott élők egészségére is káros hatással van. ? Volt olyan lakás, ahol a körülmények felháborítottak, ahol undort éreztünk, de olyan is, ahol sírtunk, amikor láttuk hol, hogyan élnek ezek az emberek. Több évtizedes problémától szabadítjuk meg őket, élhető, fertőzésektől mentes otthont kapnak vissza tőlünk ? mondta Gombos Edina.

A tisztaságmániás Szabó Csilla gyakorlott háziasszony, aki sosem elégszik meg azzal, ha valami csak félig tiszta. ? Néhány otthonban a takarításon csak a humor segített át, ám minden lakást úgy hagytunk ott, hogy a benne élők végre emberi körülmények között folytathatják az életüket. Pár helyen nem csak a tisztaság, de a szemlélet is megmaradt: úgy láttam, sikerült átadnom a lakóknak a rend és tisztaságmániámat ? mesélte Csilla.

A műsor természetesen nemcsak azoknak nyújt iránymutatást, akik hasonló káoszban élik az életüket, hanem mindenki számára hasznos tanácsokat, takarítási praktikákat mutat be. Kiderül többek között az is, milyen valódi, egészségünkre ártalmas veszélyforrást jelenthetnek a rosszul elmosott edények, milyen allergiás tüneteket idézhet elő egy nem megfelelően tisztított szőnyeg, vagy éppen milyen baktériumok tenyészhetnek egy fürdőszobai penészfoltban, netán egy soha ki nem mosott hűtőben.

Szóljon hozzá!