ZETApress

hírportál

Kitették a dumagépet

Nem lesz több szombaton karneváli hangulat a képernyőn. Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott a Csillag születik színpadától. Tegnap este már az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsora, a Csillag születik.

A 72 fősből múlt héten kiválasztott legjobb 12 döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös ítélete alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót. A Csillag születik 2012 első élő show-ja a hagyományoknak megfelelően a tizenkét döntős közös produkciójával indult. Ekkor még nem sejthették, hogy ki lesz az, aki jövő héten már nem állhat újra a zsűri és a nézők elé.

A döntősök közül többen is saját dallal készültek. Így az In Diretta zenekar Mulatós című számával lépett a színpadra, Németh Zoltán, alias Plazma: Vagesz című szerzeményét rappelte el, míg a The Immigrants a Miss Shaker című dalával igyekezett meggyőzni a zsűrit és a nézőket. A blues-os hangú Juhász Marci egyedi módon dolgozta fel az Akkor szép az erdő című népdalt.

Az énekes produkciók közül Negyela Bernadett Katie Perry-től a Teenage Dream-et, Szirota Jennifer Whitney Houston-tól az One moment in time-ot, a Prügyi duó Charlie: Nézz az ég felé című dalát, Mészáros János Elek Erkel Ferenc: Bánk bán című operájának Hazám, hazám című áriáját énekelte, a Molnár József és Vizi Imre alkotta páros pedig Varga Viktortól, a Csillag születik 2009-es felfedezettjétől adta elő a Lehet zöld az ég című számát.

A táncos produkciók is megtettek mindent a sikerért: a Latin Carneval egy salsa-samba egyveleggel és szexi ruhával próbálta meggyőzni a Pokorny Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Puzsér Róbert alkotta zsűrit, míg a Quantum XXL kölyköknek álcázva kápráztatták el a nézőket Stop and go című koreográfiájukkal. Kővári Máté, a Csillag születik dumagépe ezúttal a tehetségkutatóval járó élményeiről, a nagymamájáról és Puzsér Róbertről is stand up-olt.

A kiscsillagok után a 2011-es győztes állhatott újra színpadra: László Attila a nemrégiben megjelent albumáról adta elő Ha elfogy a levegő című dalát. A Csillag születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak: Kővári Máténak és a Latin Carnevalnak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak tízen küzdhetnek a műsor fődíjáért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Hullanak a csillagok | ZETApress

Szóljon hozzá!