ZETApress

hírportál

Szinglijegy szólóhelyekre

Ne érezd azt, hogy egyedül Te maradsz le a Budapesti Tavaszi Fesztivál legjobb eseményeiről! Hangverseny? Színház? Opera? Miért ne mehetnél el akár egyedül is a BTF bármely eseményére? Hagyományaikhoz híven idén is vásárolhatók szinglijegyek, ráadásul 10%-os kedvezménnyel, kizárólag személyesen a fesztivál (V. Szervita tér 5. félemelet) közönségszolgálatán, a 36-os kapucsengő használatával!

Előzetes helyfoglalás a (06-1) 483-3311 telefonszámon, vagy ezen a címen. A kedvezmény kizárólag szólójegyre, a helyreszóló előadásoknál érvényes a készlet erejéig! További információk honlapjukon olvashatók.

Húszmillió a kultúrára

A lottótársaság támogatja a Budapesti Tavaszi Fesztivált. A Szerencsejáték Zrt. szponzorációs, támogatási elveiben és gyakorlatában idén sem történt változás, a társaság továbbra is elkötelezett a kultúra, az értékteremtő művészeti tevékenységek és azok segítése iránt. A Főpolgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott sajtótájékoztatón ennek jegyében jelentette be Feldmájer Sándor, az SzZrt. szponzorációs igazgatója, hogy húszmillió forinttal szponzorálják az idei BTF és a Nyár a Lánchídon rendezvénysorozatok megrendezését.

A Szerencsejáték Zrt. évente ? szigorúan a lefektetett elvek alapján ? több százmillió forintot fordít szponzorációs célokra, s ennek keretében értékes, nívós művészeti, kulturális eseményeket, rendezvényeket is támogat. A Budapesti Tavaszi Fesztivál ezek sorában is az elsők között van, hiszen a tavasz és koranyár két kiemelkedő és immár hagyományos kulturális rendezvénysorozata rengeteg hazai és külföldi érdeklődőt vonz hazánk fővárosába.

A BTF európai összehasonlításban is a legnagyobbak, és leginkább ismertek közé tartozik, köszönhetően a magyar és a nemzetközi művészeti élet kiválóságai által tolmácsolt világszínvonalú előadásoknak. A fesztivál kétségkívül alkalmas arra, hogy hazánk és fővárosunk jó hírét költse és öregbítse a kontinensen, s szerte a világban. A lottótársaság ? hangsúlyozta Feldmájer Sándor ? örömmel járul hozzá a rendezés költségeihez, büszke arra, hogy a maga eszközeivel elősegítheti e nagyszabású esemény sikeres lebonyolítását.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » HAYDN a BTF-en

Szóljon hozzá!