ZETApress

hírportál

Szűcs Ádám kiesett

Szűcs Ádám másodszor már nem kapott újabb esélyt. Péntek este véget ért számára a Megasztár. A kisújszállási fiút már az első döntőben is megérintette a kiesés szele, ám akkor Falusi Mariann, a múlt heti kijelölt zsűritag megmentette. Másodszor Mester Tamás másnak adott új esélyt.

A Megasztár második döntője előtt már fergeteges hangulat uralkodott a tv2 stúdiójában, a versenyzők pokoli dalokkal készültek az estére. A felkészülésüket ezen a héten Mester Tamás segítette, aki napokat töltött velük a Megaházban. Tamás elárulta, így, hogy közelebbről is megismerte és megkedvelte a tizenegy énekest, sokkal jobban fél a döntéstől. Neki jutott ugyanis az a feladat, hogy a két legkevesebb nézői szavazatot kapott versenyző közül megmenthetett egyet, ez azonban egyet jelent azzal, hogy a másik énekes számára véget ér az álom, véget ér a Megasztár.

A tizenegy produkció után a két műsorvezető, Claudia és Tilla színpadra szólította az énekeseket, akik közül nyolcan simán tovább jutottak, a veszélyzónában három előadó maradt: Szűcs Ádámon kívül Horváth István és Talán Attila. A múlt héten mandulagyulladással éneklő Szűcs Ádám tegnap este már egészségesen állt színpadra a Jamiroquai Cosmic Girl című dalával.

Remekül érezte magát a produkció közben, ahogy jól teljesített Horváth István is, aki a Linkin Park Numb című slágerét adta elő. Talán Attila annak ellenére, hogy hetek óta hangszálgyulladással küszködik , rengeteg dicséretet gyűjtött be produkciójával a zsűritől. Végül ő volt az, akit a közönség az újra indított szavazáson megmentett attól, hogy Mester Tamás elé kelljen állnia.

A felelősség Mester vállát nyomta, ő pedig meghozta a döntést tanítványairól, mely egyébként összecsengett a többi zsűritag véleményével is: Istvánt mentette meg, így Ádám számára véget ért a verseny. Jövő pénteken már csak tíz énekes áll a Megasztár 6 színpadára, és köztük van az, aki végül megnyerve a tehetségkutatót, Magyarország hangja lesz.

2 hozzászólás

  1. Szexi tánckarral jön Kasza Tibor a Megasztárra! Végzetes vonzerőről énekelnek a versenyzők a tv2 Megasztár ma esti döntőjében. A tehetségkutató sztárvendége Kasza Tibi lesz, aki Vallomás című dalát adja elő.

    Különleges sztárvendég lép színpadra ma este a Megasztár élő döntőjében: érkezik Kasza Tibor, aki hat szexi táncoslánnyal lép színpadra és Vallomás című dalát fogja előadni. Az énekes, zeneszerző, producer és fotóművész tizenkét éve a hazai zenei élet meghatározó alakja, öt platina és hét aranylemez tulajdonosa, tavasszal pedig A Nagy Duett zsűritagjaként szórakoztatta a tv2 nézőit.

    A Megasztár harmadik döntőjében a Végzetes vonzerő tematika jegyében szólalnak meg a versenydalok. A Magyarország hangja címért még versenyben lévő tíz énekes szexi, olykor erotikától túlfutott szerzeményeket fog előadni a péntek esti adásban. Megasztár ? ma este 21:20-kor a Jóban Rosszban után a tv2-n!