ZETApress

hírportál

Réti Nórát elsiratták

Sírva küldte haza Falusi Mariann a kiesőt. A zsűri egyetlen hölgytagja könnyeit törölgetve hozta meg a döntést: Réti Nóra az első, aki távozik a Megasztárból. Szűcs Ádám így újabb lehetőséget kapott, hogy bizonyítson ? láttuk péntek este a tv2 képernyőjén.

A Megasztár 6 első élő döntőjére zsúfolásig megtelt a tv2 stúdiója. Rokonok, barátok, érdeklődők töltötték meg a termet, hogy élőben szurkoljanak a versenyzőknek. A tizenkét fiatal több hete készült az első nagy megmérettetésre, ahol már csak a nézők szavazata számított. Az este ? hagyományos módon ? az új Csillagdallal indult, amelyet együtt adtak elő a megák. A döntősök az este folyamán napjaink legjobb slágereivel álltak színpadra.

A zsűri a véleményezés során már nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, keményen elmondták, ha valami nem tetszett nekik. A férfi ítészek többször kritizálták Falusi Mariann néhány döntését, aki ezen a héten felelt a felkészítésért. Az új szabályok értelmében a szavazatok állását többször is megmutatták és egy ponton leállították a voksolást. A pillanatnyi sorrend alapján hárman maradtak a veszélyzónában, Bihal Roland, Szűcs Ádám és Réti Nóra. A többiek megnyugodhattak, a három kieső helyen lévőre pedig újra indult a szavazás.

Puskás Peti extra produkciója után színpadra hívták a három fiatalt, akik közül Bihal Roland volt az, akinek a nézők bizalmat szavaztak. Falusi Mariannra várt a nehéz döntés: Szűcs Ádám és Réti Nóra közül ki az, akit továbbjuttat a következő döntőbe. A zsűri egyetlen női tagja elcsukló hangon, könnyek közt mondta ki Szűcs Ádám nevét, ami azt jelentette, hogy a 17 éves Réti Nóra esett ki a Megasztárból, érte szólt elsőként a Búcsúdal, amelyet Caramel és a 11 továbbjutó énekelt el neki. A pénteki kieső jövő kedden 13 órától a Facebook-on válaszol a rajongók kérdéseire és ő közvetíti jövő pénteken a második élő döntőt!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szűcs Ádám kiesett | ZETApress

Szóljon hozzá!