ZETApress

hírportál

Megasztárok mega-dalai

Megasztárok írták az idei mega-dalokat! Megasztár győztesek szerezték a tv2 tehetségkutatójának idei állandó dalait. A verseny magas színvonalát tükrözi, hogy olyan tehetségek kerültek ki győztesként a műsorból, akik mára szerzőként térnek vissza ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Napjaink világslágereivel lépnek színpadra a mai első élő adáson a Megasztár 6 hétfőn összeköltözött döntősei. Az egyéni produkciók mellett természetesen a tizenkét döntős előadásában elhangzik a műsor két emblematikus dala, a Csillagdal és a Búcsúdal is, melyeket idén két korábbi győztes írt. A negyedik szériában diadalmaskodó Király Viktor komponálta a Csillagdalt, míg a második széria győztese, Molnár Ferenc Caramel a Búcsúdalt jegyzi.

Király Viktor számára a Megasztár egy új élet kezdetét jelentette. A fiatal énekes ezt az érzést igyekezett dalba foglalni. ? Amikor írtam, valahogy azt akartam megzenésíteni, milyen érzés énekelni, a színpadon állni, felemelkedni és megnyerni egy ilyen kaliberű versenyt ? mondta a dalnok. A kieső tiszteletére szól minden adás végén a Búcsúdal. Caramel nem a fájdalomra, hanem a jövőre koncentrált akkor, amikor megírta az idei verseny elköszönő zenéjét. ? Próbáltam ezt a dalt kicsit másképpen megírni, úgy, hogy ne a búcsúzásról szóljon, hanem arról, hogy ez valaminek a kezdete. Akit a közönség egyszer megszeretett, akinek a szavazatát adta, annak a kezét többé nem engedi el ? mondta a második széria győztese.

A ma esti dalok, nem az elhangzás sorrendjében: Bihal Roland ? Adam Lambert: If I Had You. Burgess Benji ? Jason Mraz: Geek In The Pink. Kullai Tímea ? Basement Jaxx feat ? Lisa Kekaula: Good Luck. Nagy Kristóf Bozont ? Bruno Mars: The Lazy Song. Szakos Andrea ? Adele: Rolling In The Deep. Szűcs Ádám ? Ne-Yo: Closer. Réti Nóra ? Katy Perry: I Kissed The Girl. Farkas-Jenser Balázs ? The Baseballs: Umbrella. Nagy Adri ? Pink: So What. Horváth István ? Enrique Iglesias: Be With You. Radics Gigi ? Leona Lewis: Bleeding Love. Talán Attila ? Green Day: Boulevard Of Broken Dreams. A Csillagdal ma reggel a NEO FM-en került bemutatásra. A ma esti élő adást az előző széria győztese, Tolvai Renáta közvetíti 21 órától a műsor hivatalos Facebook oldalán.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Réti Nórát elsiratták | ZETApress

Szóljon hozzá!