ZETApress

hírportál

Teljes a Megasztár 6 döntője!

Hatalmas küzdelemben péntek este kialakult a tv2 tehetségkutatójának döntős mezőnye. Jövő héten már a nézők kezében a döntés, élő adásokkal folytatódik a Megasztár 6. Több ezren vágtak neki a válogatóknak, mára azonban tucatnyian maradtak: hét fiú és öt lány.

Az élő adásba jutottak közül idén tavasszal valakinek megvalósul az álma! Tizenketten vágnak neki a döntőnek, de a végén csak egyikük lehet Magyarország hangja. Hogy ki lesz ő, az mostantól csak a nézőkön múlik!

A péntek esti párbajadás bővelkedett izgalmakban és nehéz döntésekben. Nagy Adrienn és Burger Ágnes nyitották az estét, akik nem könnyítették meg a zsűri dolgát. Bereczkiék végül Adriennek szavaztak bizalmat. Nagy Kristóf ?Bozont? és Eőry Viki párharcból Kristóf került ki győztesen. A pityergő tini lányt Claudia vigasztalta. Cserpes Laura és Szakos Andrea közül is nehezen tudtak választani Bochkorék, végül a tiszavasvári Andrea örülhetett. Sírva borult szülei nyakába.

A két nagy visszatérő, Radics Gigi és Csonka Andreas duettjét világszínvonalúnak nevezték a zsűritagok és fájó szívvel, ugyan, de meghozták a döntésüket: Gigi bekerült a legjobbak közé, míg Andreas megint elbúcsúzott. Talán (biztos ez a neve) Attila és Klippel Dávid párharcában Attila bizonyult erősebbnek. Végül, de nem utolsó sorban Bakos Bettina és Bihal Roland léptek a színpadra. Mester Tamásék úgy ítélték meg, hogy Roland volt jobb ezen az estén.

A tegnapi és a múlt heti továbbjutók hamarosan összeköltöznek és életük egyik legizgalmasabb időszaka vár rájuk. Március 16-án, pénteken este az első élő adásban már a nézők szimpátiáján múlik, kik azok, akik maradnak és kik azok, akinek hetente búcsúzni kell.

2 hozzászólás

  1. Összeköltöztek a Megasztárok, összeköltözött a tizenkét döntős. A fiatalok hétfőn délelőtt vették birtokba új otthonukat, ahol a következő hónapokban élnek majd együtt. Izgatottan várták a Megasztár döntősei, ki kivel osztja majd meg a szobáját a következő hónapokban. Tegnap délelőtt végre beköltöztek a Megaházba, ahol kiderült, hogy Szakos Andrea Nagy Adriennel került párba, Kullai Tímea Réti Nórával, Horváth István Bihal Rolanddal, a legfiatalabb versenyző, Radics Gigi ? akit fiatal korára való tekintettel elkísért az édesapja is ? pedig egyedül birtokol egy szobát.

    Talán Attilának és Nagy Kristóf Bozontnak nem kell új szobatárssal megbarátkoznia, ők hetek óta egy albérletben laktak, így természetesen most is osztoznak új lakhelyükön. Burgess Benjáminnak pár óra alatt két lakótársat is meg kellett szoknia, először Szűcs Ádámot kapta, ám Ádámnak egy vírusos mandulagyulladás miatt egyedül kell laknia, így Farkas-Jenser Balázs költözött be Benjámin mellé. A fiatal énekesek a beköltözés után azonnal megkezdték a felkészülést, hogy pénteken az első döntőben, mindannyian a legjobb teljesítményt nyújtsák, és lenyűgözzék tudásukkal a zsűrit, valamint a nézőket. Megasztár döntő: pénteken 21 órakor a tv2 képernyőjén!