ZETApress

hírportál

Párbajoztak az énekesek

Hatan már a tv2 Megasztár 6 élő döntőjébe kerültek. Öröm, bánat, könnyek és nevetés jellemezte leginkább a tegnapi párbajt. Hat versenyző búcsúzott, hatan pedig már az élő show-kra gyúrhatnak. Tegnap kialakult a döntős mezőny fele: négy fiú és két lány örülhetett a zsűri döntésének.

Az eddigi selejtezőket követő párbajban először Almási Gergő és Szűcs Ádám küzdött Falusi Mariannék kegyeiért. Bár előbbi énektechnikáját jobbnak találták az ítészek, mégis Ádám továbbjutására tették a voksukat, erősebbnek találva a színpadi jelenlétét. Ádám könnyek közt fogadta a döntést, örült, hiszen döntős, de örömét beárnyékolta az, hogy úgy érezte, nem nyújtott elég jó teljesítményt.

A Kullai Timi?Nagy Renáta párharc okozta talán a legtöbb fejtörést a döntnököknek: a Proud Mary előadása után mindkét lány két-két szavazatot birtokolt. A zsűrinek ilyen esetben egy perc áll rendelkezésére, hogy kimondja a továbbjutó nevét. A döntésük alapján végül Timi mehetett tovább. Kettejük párharca azért is volt különösen szívszorító, mert a táborban jó barátnők lettek és nagyon nehéz volt egymás ellen énekelniük.

A Réti Nóra?Kökény Pál vegyes-páros produkciója hidegen hagyta Mester Tamást, míg Mariann szerint két kedves kölyök ugrándozott a színpadon. Kettejük közül végül a 17 éves Nóra örülhetett. Józsa Janka és Horváth István felkészülése nem zajlott felhőtlenül. Janka szerint István nem vette komolyan a feladatot, míg a fiút az zavarta, hogy nem bántja-e meg kedvesét, ha túlságosan beleéli magát a duettbe Jankával. Kettejük párharcából mégis István került ki győztesen.

Farkas Jenser Balázs és Thiago Bertoldi mintha nem is egy közös dalban, hanem külön-külön produkcióban vettek volna részt, nem sikerült az összhang a párbajban. Mester Tamás felrótta Thiagonak, hogy úgy énekel, mintha szerelmes lenne a saját hangjába. Zsűri-társaival teljes egyetértésben 4:0 arányban Balázsnak szavaztak bizalmat. Gerendás Dávid és Burgess Benjamin párharcának a végén Bendzsi, a fiatalabb fiú örülhetett: Mariannt kivéve őt látták jobbnak az ítészek. A 16 éves srác annyira megörült a továbbjutásnak, hogy mindenkit egyesével megölelgetett. A jövő pénteki újabb párbaj végén alakul ki a Top12 mezőnye, ők március 16-án már élő adásban küzdenek meg a nézői szavazatokért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Teljes a Megasztár 6 döntője! | ZETApress

Szóljon hozzá!