ZETApress

hírportál

Megvan a hatodik döntős

Szűcs Gyula indulhat a New York Café Bárzongorista Verseny fődíjáért! Az internetes szavazók tettek pontot a párbaj végére. Szűcs Gyula jutott tovább az ötödik forduló utáni világhálós szavazáson, Pintér Péter kapta a kevesebb voksot ? tudtuk meg Bella Gabriellától.

Szűcs Gyula, az utolsó elődöntő nyertese veheti fel a harcot március 31-én, a New York Café Bárzongorista Verseny fináléjában a már meglévő öt finalistával. Banyák József, Berki Artúr, Darvas Tamás, Mida Oszkár és ifj. Ökrös Ottó a zsűri döntésével jutott tovább február 26-án, vasárnap. A 13 induló közül mára csak hatan maradtak. Az ő feladatuk lesz, hogy ? öt rendkívül izgalmas forduló után ? az utolsó alkalommal is bizonyítsák a Roland V-Piano Grand zongorán: érdemesek a New York Café egymillió forintértékű szerződésére. A március 31-i, szombati döntőn a Boscolo Hotel Roma-termében lesz lehetőségük megmutatni, mit tudnak.

Több feladat is vár rájuk és több szempontból is értékelik majd előadásukat ? nem csak a zsűrinek, a közönségnek is lesz lehetősége kinyilvánítani véleményét. A döntő két részből áll majd. Első körben hatan játszhatnak, de csak hárman maradnak. A második részben hármuk játéka kerül mérlegre. Ők már mindannyian nyertesek, hiszen mind a hárman értékes díjban részesülnek, a második és harmadik helyezett külföldi utazást kap, az első helyezett pedig egy öt estére szóló, egymillió forintértékű előadássorozat lehetőségét nyeri a Világ Legszebb Kávéházában. Lesz közönségdíj is: vendégeink a hat finalista közül szavazhatnak arra, aki számukra a legmeggyőzőbb volt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Nyári lányok a bárban | ZETApress

Szóljon hozzá!