ZETApress

hírportál

Megvan a Top 24

Brazil tenor és megafeleség a legjobbak közt. A tegnap esti, 3. válogató adásban továbbjutókkal kialakult a Megasztár Top 24-es csapata. A zsűri, noha nem mindenben értett egyet, végül mégis maradéktalanul elégedett volt a mezőnnyel, akik jövő héttől párbajban küzdenek a továbbjutásért.

A tv2 tehetségkutatójának múlt péntekit követő harmadik válogatójában nyolc továbbjutóval kialakult a legjobb 24 mezőnye. A péntek esti adásban ismert arcok, egy nagy visszatérő és egy messziről jött fiatalember is lenyűgözte a zsűrit.

Bihal Roland, a No Thanx második énekese azért jött, hogy visszakapja a hitét a zenében, hogy tanuljon és tovább fejlődhessen. Bereczki már a továbbjutását követő pillanatban figyelmeztette, a modorosságát és a rossz artikulációt el kell felejtenie. Szintén nem ismeretlenként próbálkozott Nagy Adrienn, aki néhány éve egy magyar film betétdalát énekelhette el. Szerinte a Megasztár lehet az a műsor, amely által többen megismerhetik a tehetségét. A csinos lány is örülhetett: helye van a legjobbak közt.

Thiago Bertoldi jött talán a legmesszebbről a műsorba: a brazil fiú három éve él Magyarországon, egy év alatt tanulta meg a nyelvünket. A Dreamgirls egyik betétdalával győzte meg a zsűrit tehetségéről. Radics Gigi, aki tavaly a párbajban esett ki, újra megmérettette magát. Beyonce: Helló című dalával nem csak Mester Tamásékat, hanem a közönséget is lenyűgözte. Állótapssal búcsúzott a színpadtól és jutott a Top24-be. Rajtuk kívül még Almás Gergő, Bakos Bettina, Cserpes Laura és Burgess Benjamin örülhetett.

A következő két pénteken ? március 2-án és 9-én ? párbajokkal folytatódik a Megasztár. A versenyzőket párba osztják és a párosok egyszerre lépnek majd a színpadra, ugyanazzal a versenydallal. A zsűri azonban csak az egyiküket juttathatja tovább, így alakul ki két hét alatt a Top 12, azaz a döntős mezőny, akik március 16-tól az élő adásokban már a nézők szavazataiért versengenek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Párbajoztak az énekesek | ZETApress

Szóljon hozzá!