ZETApress

hírportál

Összeállt a Megasztár zsűrije!

Teljes a Megasztár zsűrije: Bochkor Gábor, Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és Mester Tamás alkotja a tehetségkutató ítészkarát ? tudatta a tv2 Sajtószobája. Mára teljessé vált a Megasztár ítészeinek névsora!

Bochkor Gábor, Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és Mester Tamás véleményezi majd hétről hétre a tehetségkutató versenyzőinek produkcióit. A tv2-n február 10-én, pénteken induló 6. széria számos újdonság mellett, a zsűri számára is új feladatokat hoz. Az ítészek nem csak döntenek és véleményt mondanak, de az élő adások heteiben a versenyzők felkészítésben is intenzíven részt vesznek.

Bochkor Gábor számára a tehetségkutatáson kívül a Megasztár egyet jelenet a szórakoztatással és a show-val: ? Régóta követem a Megasztárt, izgalmas lesz most belülről látni, a zsűri tagjaként részt venni a produkcióban. A tehetségkutatás mellett a műsor számomra a show-ról szól. Azt várom az énekesektől, hogy szórakoztassanak minket és a nézőket is.

Falusi Mariann szerint sorsfordító lehetőségeket rejt a versenyzőknek a Megasztár: ? Álltam én is a Ki mit tud? ? zsűrije előtt, így tudom, mit jelent egy versenyző számára ez a fajta megmérettetés. A Megasztár ítészének lenni most hatalmas felelősséget jelent, hiszen egy-egy döntésünkkel, egy-egy megszólalásunkkal életeket befolyásolhatunk.

Bereczki Zoltánt izgalommal tölti el, hogy olyan páratlan karrierek indulásának lehet részese, mint amilyennel több egykori Megasztáros is büszkélkedhet. ? A Megasztár olyan énekeseket adott nekem, akiket rajongással tudok hallgatni, elég, ha a Tóth-lányokra, vagy éppen Caramelre gondolunk. Annak a lehetősége, hogy ott lehetek, amikor a következő nagy tehetségek belépnek az ajtón és azok között lehetek, akik megtalálják őket, elképesztő izgalommal tölt el!

Mester Tamás hiszi, hogy lesz olyan magyar énekes, aki a nemzetközi zenei színtéren is tartós sikereket érhet el: ? Úgy éreztem, hogy ebben az évben az ítész szerep helyett, szívesen nyújtanék más formában is segítséget a versenyzőknek. Szerencsésen alakult, hogy ezt zsűritagként is megtehetem, hiszen részt vehetek a felkészítésükben. Hiszek abban, hogy Magyarországnak egyszer világsztárja lesz, ezért nálam egyetlen mérce van: van-e olyan előadó, aki képes világszínvonalon énekelni. Azért jövök nagyon szívesen ebbe a műsorba, mert úgy gondolom, itt minden pillanatban megtörténhet: megérkezhet valaki, akiért lelkesedni tudok.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elstartolt a Megasztár | ZETApress

Szóljon hozzá!