ZETApress

hírportál

Utazás Karinthy körül

Az Utazás Karinthy körül című irodalmi teadélután-sorozat második eseményére ma délután kerül sor a Városmajori Garden étterem Színházban. A művészetekkel fűszerezett beszélgetés témája ezúttal a Tanár úr kérem című kötet. Vendégek: Vekerdy Tamás pszichológus, Fesztbaum Béla színművész és Kézdy Luca hegedűművész.

A Szabad Tér Színház és a Kossuth Kiadó közös rendezvényének középpontjában Karinthy Frigyes személye és egyéni műfajai állnak: az író, publicista, novellista, esszéíró, költő, drámaíró, színpadi szerző, viccgyártó, humorista, az anekdotázó és a halandzsa nyelv megteremtője ? tudtuk meg László Ágnestól.

A kiadó frissen megjelenő Karinthy Frigyes-sorozatának köteteiből Fráter Zoltán irodalomtörténész állította össze a programot, amelynek eseményei egy-egy témát járnak körbe. A beszélgetőtársak ismert közéleti személyiségek, a témában jártas szakemberek és művészek. Minden alkalommal neves színészek adnak elő részleteket a művekből, és fiatal jazz-zenészek muzsikálnak.

További idei időpontok: február 12-e, március 18-a, április 15-e és május 13-a. Jegyárak: 1200 forint, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel 600 forint. Jegyvásárlás kezelési költség nélkül az interneten, személyesen a Nagymező utcai Szabad Tér Jegyirodában és a helyszínen. Asztalfoglalás és jegyrendelés a +361-301-0147 telefonszámon.

Szóljon hozzá!