ZETApress

hírportál

Mókus a Nagyáruházban

Az Arcangeli Társulat különleges lemeze december közepén jelenik meg Utazás egy hóemberrel ? Pesti Cinderella hangjáték címmel, az Alexandra Records gondozásában ? tudtuk meg a tegnap délelőtti sajtótájékoztatón, az Andrássy úti Alexandra Párizsi Nagyáruház Lotz-termében.

Mit keres a Fonogram-jelölt Arcangeli Társulat, Szilágyi Tibor színművész, Szirtes Edina ?Mókus? zenész-énekes és Balogh Sándor a Magyar Rádió Szimfonik Live sorozatának karmestere és zenekara, egy rendhagyó, nagyszabású, zenei-irodalmi produkcióban? Szimfonikus nagyzenekarra íródott magyar musical, zenés darab sem mindennap születik. Jövőre kerül bemutatásra a Pesti Cinderella című egész estés mű, melynek egy esszenciája kerül most CD-re, hangjáték formájában.

A sajtótájékoztatón részleteket láthattunk a dalokból és a hangjátékból! Jelen volt Nagy Anita Abigél, Oláh Szabolcs, Uglyay Kovács Levente, Körömi Péter és Darvas Kristóf, az Arcangeli Társulat tagjai, valamint Szilágyi Tibor, Szirtes Edina ?Mókus? és Balogh Sándor is. Az esemény moderátora Jaksity Kata volt.

Szóljon hozzá!