ZETApress

hírportál

Színházjeggyel a beteg gyermekekért

Már kaphatók a belépőjegyek a Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági színházi előadására, 2011. december 15-én, csütörtökön este 7 órára a Vígszínházba, Yasmina Reza: Az öldöklés istene című előadásra ? tudtuk meg Pethő Zsófitól.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hagyományoknak megfelelően idén ismét megtartja jótékonysági estjét a Vígszínházban, ahol Yasmina Reza, világhírű magyar származású francia írónő metsző humorú vígjátéka kerül bemutatásra. A darabban két házaspár kulturáltan próbál rendezni egy kínos ügyet, miszerint egyikük gyermeke kiverte a másik pár gyermekének két fogát. Ám a békés beszélgetés elfajul, elszabadul a pokol, és az öldöklés istene mindent a feje tetejére állít.

Az öldöklés istene 2009-ben minden jelentős írói díjat elnyert, így a legjobb új darabnak járó Laurence Olivier-díjat és a tekintélyes Tony-díjat is. Magyarországon először a Vígszínház közönsége láthatja, Kamondi Zoltán rendezésében. Szereplők: Börcsök Enikő, Eszenyi Enikő, Kern András és Mészáros Máté.

Az emelt díjas ? 25 ezer forintos ? jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégek részére a Gyermekmentő elnöksége fogadást ad. Mindenki segítségét köszönjük! Jegyrendelés Mosonyi Ágnestől és Gabos Erikától a +361-475-7011 és a +361-475-7010 telefonszámokon, vagy Ágnes és Erika e-mailcímein.

Szóljon hozzá!