ZETApress

hírportál

Csillámpor a koncerten

Ke$ha csillámport szórt Budapestre. A 15. T-Mobile Kapcsolat Koncert fergeteges hangulatban telt. Több mint 200 ezer ember vett részt tegnap Európa egyik legnagyobb ingyenes eseményén, a T-Mobile Kapcsolat Koncerten.

Az ?56-osok terén 15. alkalommal megrendezett koncerten Ke$ha, a 24 éves énekesnő Tik Tok című dala aratta a legnagyobb sikert. 70 perces show-ját a Csillag születik sztárjainak fellépése előzte meg. Az ?56-osok terén több mint kétszázezer ember hallgatta meg tegnap a T-Mobile meghívására hazánkba érkezett Ke$hát.

2009-es Animal albumával az amerikai, kanadai és európai toplisták élén landolt sztár európai turnéjának műsorát adta elő a magyar rajongóknak. Az esőmentes időjárás kedvezett a Ke$ha fanatikusoknak, akik az énekesnővel együtt tombolták végig a különleges látványelemeket sem nélkülöző show-t.

A vadóc énekesnő színpadra lépéséig a Csillag születik című tehetségkutató műsor sztárjai hangolták az izgatott közönséget. Többek között Tabáni István, az April Projekt, Szabó Ádám és László Attila adott mini-koncertet. A koncert hang- és látványvilágáért hatalmas, több száz nm-es kivetítők és látványtechnikai szakemberek hada felelt.

Ke$ha a turné címadó dalával, a Sleazy-vel kezdett, majd az Animal és a Cannibal (2010) című albumokról csendültek fel a zenei rádiók műsoraiból már jól ismert Tik Tok, a We R who we R és a Take it off party-slágerek is. A koncerten olyan újdonságokat is hallhattunk élőben, mint a Blow és a Blah blah blah. Az energikus zene mellett Ke$ha és táncosai látványban sem okoztak csalódást: glitter-ágyúból aláhulló csillámmal borították be a tömeg első sorait.

A show közben nem csak látványelemekkel hódította meg a magyar közönség szívét a kék színű rúzst viselő sztár; az amerikai énekesnő többször I love Budapest, azaz Szeretlek, Budapest felkiáltással üdvözölte a tomboló tömeget. A színpadról is utalt magyar származására, amelyre orkán erejű tapsvihar érkezett. A Kapcsolat Koncert éjjeli fél 10-es befejezése után a szervezők az ?56-osok terét és a közeli utcákat néhány óra alatt helyreállították, így a környék lakói hajnalban már zavartalanul vehették birtokba az utakat.

Szóljon hozzá!