ZETApress

hírportál

Ke$ha kívánságai

Napvilágot látott Ke$ha Kapcsolat koncertes kívánságlistája. Magyar húsleves, ötféle saláta, hagyományos szappan és párologtató is szerepel a kérések közt. A vadóc amerikai énekesnő szombaton lép fel Budapesten, az idei T-Mobile Kapcsolat koncert külföldi sztárvendégeként.

Turnémenedzsere elárulta, mik a legkülönösebb kívánságok Ke$ha listáján. A popsztár étrendje kimondottan jó ízlésre, egyéb kívánságai pedig szerénységre vallanak. Ke$ha kívánságlistájában csupa organikus és fair trade (azaz méltányos kereskedelmi forrásból származó) étel szerepel. Az énekesnő különleges figyelmet fordít az élelmiszerek eredetére, mindezt nem sztárallűrök miatt, hanem tudatos gondolkodóként a fenntarthatóság jegyében teszi.

A farmon nevelt főtt lazac, sült pulykahús, fair trade mandula, jalapeno paprika ízesítésű humusz is kedvencei közé tartoznak. A rengeteg egészséges étek mellett egy hatalmas, darált húsos hamburgert is rendelt, az úgynevezett Sloppy Joe burgert. A kiadós fogás szaftos és paradicsomos raguja egy bolognai spagetti szószához hasonlítható, hamburgerzsemlébe töltve. Úgy tűnik, a szőkeség kíváncsi a magyar konyhára, ugyanis egyetlen levesként házias tyúkhúslevest rendelt. Azt pedig, hogy édesszájú, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ebédje és vacsorája mellé is többféle desszert jár majd.

A széles ételválaszték mellett az italkínálat sem elhanyagolható: hűtött és szoba-hőmérsékletű ásványvíz, többféle gyógy- és gyümölcstea, sovány és zsíros tej, két üveg Louis Martini Cabernet, diétás kóla, kókusztej és szénsavas üdítők színesítik a palettát.

Mint a hírességek általában, Ke$ha is magával hozza a fellépéseihez szükséges kelléktárat, ugyanakkor néhány olyan tárgyat is felvett a listára, amely a szünetekben szolgálja kényelmét. Mivel a popcsillag nem kedveli a neonfényt, ezért természetes fényű égőket rendelt bútorozott szobájába. Az extrákat nélkülöző szobaberendezés (szőnyegezés, asztal, karosszék, kanapé, egész alakos tükör) mellett a fürdőszobába hagyományos szappant és mindössze négy törölközőt kért.

A tavalyi Kapcsolat koncert sztárja, Rod Stewart ezt jócskán túlszárnyalva kétszáz törölközőre tartott igényt. Rod listája lényegesen több kikötést tartalmazott, mint Ke$háé; ő még azt is meghatározta, milyen ruhában lehetnek a konyhai alkalmazottak, akik az élelmezéséért felelnek. Ke$hához hasonlóan energiaitallal turbózza fel magát Pink is. A világsztárok közül a nemrégiben anyukaként debütált híresség állt elő budapesti fellépése kapcsán a legszerényebb listával, melynek jelentős részét képezték a táncosainak rendelt berendezések és frissítők. A figyelmes énekesnő arra is ügyelt, hogy minden egyes csapatnak, aki turnéja során a háttérből segíti, külön öltözője és felszolgáló személyzete legyen.

Rengeteg előkészület zajlik a sztár érkezéséig, hogy Kelet-Európa legnagyobb ingyenes koncertjén minden zökkenőmentesen sikerüljön. Az énekesnő már javában készül a június 23-án kezdődő európai koncertkörútjára, a rajongók pedig visszaszámolnak. Az idei nyár nagy szenzációja minden bizonnyal a június 25-én Budapestre érkező Ke$ha lesz! ? tudtuk meg Grabarics Dittától.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Csillámpor a koncerten | ZETApress

Szóljon hozzá!