ZETApress

hírportál

Sztárok az Arénában

Ünnepelt sztárok adják át a Comet gömböket holnap este a Papp László Budapest Sportarénában! Magyarország kedvencei a 11. VIVA Comet díjátadói között. Már csak egy nap és kiderül, kik voltak a 2010-es esztendő legjobb előadói. Fotóink Lantai József felvételei.

A VIVA Comet gála az év legjobban várt zenei díjátadójaként igazi sztárparádét ígér, ahol Magyarország kedvencei, többek között, Liptai Claudia, Ördög Nóra, Bochkor Gábor, Palvin Barbara és Szalai Ádám adják át a zöld-narancssárga gömböket egy titokzatos sztárvendéggel kiegészülve, akiről csak június 10-én hull le a lepel. A 11. Comet gála nemcsak grandiózus show-műsorral, látványvilággal és elképesztő fellépésekkel készül az év legnagyobb zenei díjátadójára, hanem minden eddiginél impozánsabb díjátadó névsorral is, amelyen hazánk ünnepelt kedvenceit gyűjtötte egybe.

Június 10-én Ördög Nóra Nánási Pállal, Liptai Claudia Bochkor Gáborral, Janklovics Péter pedig Dukai Reginával adja át a Comet gömböket az egyes kategóriák győzteseinek. Az estén egy igazi szupermodell is színpadra lép, Palvin Barbara a 1. FSV Mainz sztárcsatárával, Szalai Ádámmal együtt díjazza a Legjobb új előadót, míg Árpa Attila a VIVA-hoz az estére visszatérő Adával szólítja dobogóra a női előadók győztesét.

Ez lesz a nyolcadik Comet gálám, egy kicsit olyan mintha hazatérnék ? árulta el nevetve Ada. ? Ez lesz az első díjátadó, ahol nem a VIVA műsorvezetőjeként lépek a színpadra, és Árpa Attilával sem dolgoztam még együtt, de laza, vagány férfinak ismerem őt, így biztos vagyok benne, hogy remekül kiegészítjük majd egymást ? örvendezett a lány.

A Sportarénában az idei első díjazott, Geszti Péter szintén átveszi majd a Magyar Könnyűzenéért Comet gömböt Csonka Andrástól és egy igazi színpadi ikontól. Hogy ki is a titokzatos hölgy, az péntek este kiderül. Szabó Zsófi és Puskás Peti együtt lépnek a VIVA Comet vörös szőnyegére. A két pörgős sztár élő adásban fogadja a díjátadó vendégeit!

Igazi sztárparádé várható a holnapi VIVA Comet gálán, amelynek műsorvezetői a csatorna két arca, Eszti és Zola lesznek. A tavalyi évhez hasonlóan idén is különleges, vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év legjobban várt zenei díjkiosztója, ahol Szabó Zsófi és Puskás Peti fogadják és faggatják majd az érkező jelölteket és vendégeket.

Minden eddiginél látványosabb show-t, lehengerlő technikát és a legnépszerűbb sztárokat vonultatja fel a 11. Comet gála a Sportarénában. Az év legnagyobb zenei díjátadójára izgatottan készülnek a VIVA VJ-i, Eszti és Zola is, akik új műsorvezető-társaikkal, Szabó Zsófival és Puskás Petivel együtt kalauzolják majd végig a nézőket a sztárparádét ígérő eseményen. A cserfes színésznő és a fáradhatatlan énekes a vörös szőnyeg házigazdáiként vetik bele magukat a pörgésbe, és kapják mikrofonvégre a sztárokat.

Örülök, hogy műsorvezetőként is kipróbálhatom magam, és annak is, hogy Peti lesz a társam. Mindketten hiperaktív emberkék vagyunk, akik imádják a pörgést, így biztos nem fognak unatkozni a nézők. Nőként természetesen jobban fogok figyelni a vörös szőnyegen felvonultatott ruhákra is, igyekszem pár vásárlási és divattippet is kihúzni a jelöltekből ? árulta el a Jóban Rosszban Betty-je, aki legfontosabb feladatának leginkább azt tartja, hogy már az első percekben hangulatba hozza a vendégeket és a közönséget.

Én sem fogom figyelmen kívül hagyni a szebbik nem ruhakölteményeit, bár valószínűleg más szempontok alapján értékelem majd azokat, mint Zsófi ? tette hozzá nevetve Puskás Peti. ? A viccet félretéve, nagyon örülök, hogy felkértek a vörös szőnyeg házigazdájának, hiszen korábban voltam díjazott és fellépő is a Comet-en, idén azonban teljesen új oldaláról ismerhetem meg a gálát. Ráadásul élő adásban próbálhatom ki magam, alig várom! ? mondta a Jóban Rosszban Svédje.

Habár Iszak Esztit november óta nap mint nap láthatjuk a VIVA képernyőjén, műsorvezetőként neki is az idei lesz az első Comet gálája, amelyet talán még a jelölteknél is izgatottabban vár. ? Nagy álmom teljesült a Comet díjátadó vezetésével, hiszen minden évben kihagyhatatlan baráti program volt a gála követése. Természetesen elképesztően izgulok, még nem volt lehetőségem hasonló nagyszabású show-t levezényelni, de bízom Zolában és az ő több évnyi tapasztalatában ? mesélte a csatorna gyönyörű műsorvezetője. Jegyek a Ticketpro országos hálózatában kaphatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Díjeső az Arénában | ZETApress

Szóljon hozzá!