ZETApress

hírportál

Barbi Show a Luxuryn

Léber Barbara, hazánk egyik legismertebb divattervezője mégsem lesz leány a gáton. Különleges fürdőruha kollekcióját a Kopaszi-gát helyett a Hotel Boscolóban készül bemutatni. Engedd el a kommersz fazonokat, légy eredeti! ? szól a csábító és találó a szlogen, mely méltó a show stílusához, na és természetesen Barbarához.

A kollekcióból néhány nagyon mutatós darabot be tudnék mutatni képeken, azonban hosszas meditálás után úgy döntöttem, hogy nem lövöm le a poént, inkább jöjjenek el és a helyszínen nézzék és csodálják meg! De hogy mégse maradjanak látvány nélkül, felelevenítenék néhány kockát Léber Barbara nagy sikerű márciusi Gellért hotelbeli bemutatójáról. Ezek után térjünk vissza a jelenbe, néhány szó Barbaráról és a Beach Fashion Show-ról.

Léber Barbara a MOME-n végzett, divattervező szakon. 10 éve nyitotta meg szalonját és azóta is sikeresen van jelen a magyar divatélet élvonalában. Cégcsoportja az idők folyamán több brandet is létrehozott melyek legfrissebb tagja a Léber Barbara BEACH Couture. Az Haute Couture szellemben készült öltözékek az egyediségről, megismételhetetlenségről is szólnak ? tudtuk meg a fotókat készítő Lantai Józseftől.

A nők életében a különleges alkalmakat a ruháik megválasztása teszi emlékezetessé és ezen élethelyzetek egyik legfontosabbika a nyaralás, a strand ahol a legszűkösebb eszköztár áll rendelkezésre a hatásos megjelenésért. A Léber Barbara BEACH Couture fürdőruhák a XXI. század cosmopolita nőjének készültek, akik tisztában vannak értékeikkel, önállóak döntéseikben, határozottak az elképzeléseik az életükről, de rendelkeznek a női lét esszenciájával. A Léber Barbara BEACH Couture fürdőruhák néhány darabos szériában készülnek, különlegesek, és minden részletükben a női test szépségét hangsúlyozzák.

Léber Barbara ? BEACH Fashion Show ? divatbemutató, eltérően az eddigi bemutatóktól, nyitott kapukkal vár minden érdeklődőt, aki kíváncsi Léber Barbara legújabb kollekciójára. A divatbemutatón népszerű színésznők is megjelennek a kifutón, fellépnek Keresztes Ildikó és Király Viktor, DJ Sütő biztosítja a remek alaphangulatot, a szponzorok jóvoltából rengeteg ajándék és nyeremény várja a vendégeket. Főnyereményként egy egyedi tervezésű Léber Barbara fürdőruha tulajdonosa lehet az egyik néző.

Június 2-án, csütörtökön este az Erzsébet körúti BOSCOLO Luxury Hotelban a program: 20 órakor kapunyitás, 20:30-kor Léber Barbara BEACH Couture Fashion Show sztár fellépőkkel, meglepetés előadásokkal és 22 órakor nyeremények sorsolása. Bővebbet honlapján találhatunk.

Szóljon hozzá!