ZETApress

hírportál

Héra Show a kifutón

A Király utcai VAM Design-ban került sor a Héra Design divat show-ra, amelyen bemutatkoztak a legújabb 2011-es Héra Design divatszínek: a Mályva misztikum, a Zöld pikantéria és a Sárga bűvölet! ? tudta meg a fotókat készítő Lantai József.

Héra Design ? Tökéletes összhang a divat világa és az otthonok divata között! Öltöztesd Te is az otthonod a divat színeibe! A metált már nem csak zenei irányzatként tartjuk számon ? Öltöztesd az otthonodat is a divat színeibe! Az otthon sminkjének 2011-es trendje egy különleges divat-show keretében mutatkozott be a VAM Design Centerben, ahol minden a feje tetejére állt.

A rendhagyó zenei produkciókat fergeteges tánckoreográfia kísérte, amely során idén is a legújabb lakástrendek találkoztak a divat világával, hiszen a Héra prémiumkategóriás festékcsalád új színeit évről évre a divattrendek inspirálják. Görög Zita is mosolyogva konferálta fel a Star Jamet Bársony Bálinttal, akik két Ákos dal feldolgozást adtak elő és aztán Kowalskyékat, akik két LGT szám mellett még egy Hungária slágerrel is meglepték a közönséget ? természetesen a saját stílusukban.

Nagyon örültem, amikor megkerestek a Trilaktól, hogy a segítségemmel mutassák be három új divat színűket. A Mályva misztikum, a Zöld pikantéria és a Sárga bűvölet is nagyon tetszik, megmondom őszintén, nem tudok választani közülük. A színek szerelmese vagyok, amellyel gyakran meg is döbbentem az embereket. A hálószobánk sárga-rózsaszín, a gyerekek szobája zöld-rózsaszín, a nappalinkban egy fal zöld, a többi pedig sárga, az ebédlő pedig úgynevezett Naplemente színben pompázik. A vendégek néha megrökönyödnek ezeken az összeállításokon, s a hatáson, amelyet kihoztunk velük a falakból. Tetőtérben lakunk, rengeteg a kis zeg-zug, s a sötétebb részek egy jól megválasztott festékkel bizony világosabbnak és sokkal barátságosabbnak tűnnek!

A lakás ráadásul teljesen az egyéniségünket tükrözi, a használati tárgyaink és a ruhatárunk is hasonlóan áll össze. Egyszerűen nem szeretjük a fekete-fehér holmikat, de természetesen van ezekből is néhány a szekrényben, hiszen bizonyos alkalmak megkövetelik a viselésüket. Egész mások azonban a színes-vidám hétköznapok, én magam egyedül csak a narancsot nem viselem szívesen, valamiért úgy érzem, az nem igazán áll jól ? mesélte az est műsorvezetője, Görög Zita, aki szerint a Héra Design divatos árnyalatait valóban a kifutók világa ihlette.

A selyem, metál, márvány és effekt hatású termékek a belső terek díszítő festékei, melyekkel kifejezhetjük egyéniségünket, egyedibbé tehetjük otthonunkat. Ízelítőként a selyemhatású családból a Pink lendület, Türkiz fantázia és a Vibráló lila is mindenképp említést érdemel, amelyekkel bátran párosíthatjuk a metál hatású festékek ezüst, arany vagy gyöngyház változatát.

A Design családon túl a Héra Prémium termékek több mint kétezer színe és több millió színárnyalata nyújt olyan bőséges választékot, melyben mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és otthonához illőt. Az otthon sminkjeként is emlegetett Design márkacsalád így igen széles választékban hozza be az otthonokba a divatházak által meghatározott színtrendeket. A Padlizsán lila töretlenül tartja magát és emellett idén a föld színek térhódítása várható.

Ugyanakkor a vibráló, élénk színek visszafogottabb változatban jelennek meg. Az ezüst, arany és gyöngyház kiváló kiegészítője lehet a trendszíneknek 2010 után 2011-ben is. A kifejezetten kis kiszerelésben is kínált Héra Design termékek alkalmasak egyedi dekorációhoz, egy-egy falfelület más színre festésére vagy akár teljes szobák színezésére – csak a kreativitás szabhat határt. Hiszen miért ne cserélhetnénk le olykor lakásunk színét, alakíthatnánk át egy-egy sarkát, ahogyan ruhatárunkat is felfrissítjük a legdivatosabb darabokkal? Remélem kedvet ébresztettem a kedves olvasókban és beköltöztetik otthonukba a Héra Design divatos árnyalatait. Az időjárás kifejezetten alkalmas a munkára, ne tétovázzanak. Amit ma kifesthetsz, ne halaszd holnapra! ? mondja a közmondás! Remélem, nem tévedtem?

Szóljon hozzá!