ZETApress

hírportál

Krisztiánt lesmárolták

Félmeztelen rajongó zavarta meg A Nagy Duett hatodik élő adását a tv2-n, amelyre már két-két dallal készült a versenyben lévő öt páros. Hajdú Pí egy szál boxeralsóban is kellően meglepő látvány volt, de ezt még tudta fokozni egy színpadra rohanó félmeztelen hölgyrajongó.

Az elsőként színpadra lépő Árpa ? Falusi vegyes-páros Attilája elmesélte, hogy ezen a héten ellenségének tekintette mindkét dalt és az volt a célja, hogy legyőzze azokat. A Don?t stop me now-ban ruhájával mindenképp megidézte a Queen legendás énekesét, Freddy Mercury-t. A dal felénél Attila egyszer csak a közönség közé vetette magát, a végén pedig táncos-lányok vonszolták ki a színpadról az egy szál atlétában fellépő sármőrt. A páros 28 pontot kapott az első daláért.

Másodjára a legcsendesebbnek tűnő Trokán Nóra és Caramel következett a ?80-as évek legendás filmjének, a Flashdance-nek a betétdalával. Nóra most először táncolt a műsorban, amellyel el is varázsolta Balázs Klárit: 27 pontot szavazott meg a nekik a zsűri.

Bereczki Zoltán és Peller Mariann első produkciója Justin Timberlake: Cry me a river című dalának duett változata volt. Kasza Tibi méltatta Zoli magas hangjait, amelyet ebben a produkcióban remekül meg tudott mutatni, Ákos viszont Mariann teljesítményét és fejlődését dicsérte. Duettjüket végül szintén 27 ponttal jutalmaztak az ítészek.

Hajdú Péter nagyon szeretne a döntős három páros közé jutni Zoltán Erikával, ezért megfogadta, hogy mostantól még jobban rágyúr az énekórákra. Ennek eredménye azonban csak hellyel-közzel érződött az első duetten. A jubileumi 50. Frizbi adásra ? melyben a zsűritagok és partnernője is szerepel ? készülő műsorvezető nagy örömére egy csokor szexi szamba-táncossal vehette körbe magát a koreográfiában. Az Everlasting love 26 pontot ért. Mivel a Frizbit még A Nagy Duett előtt forgatták, reklamációnak helye nincs!

A legfiatalabb páros, Éder Krisztián és Iszak Eszter elsőként Kylie Minogue: Can?t get you out of my head című dalával készült. A kezdeti bátortalanság után magukra találtak és ismét egy nagyon izgalmas produkciót állítottak színpadra, amelyben ezúttal nagyobb figyelmet szenteltek a látványnak, mint a hangnak. A koreográfia egy része UV megvilágításban még szexibbé varázsolta Esztit. Műsorukért a zsűritől 25 pontot zsebeltek be.

A második körben Nóra és Caramel az Aladdin betétdalát adták elő. Nóra szakasztott Jázmin hercegnő volt, a duett is mesésen sikerült és 26 pontot ért a zsűrinek. Bereczki Zoli és Peller Mariann második dala a Destiny?s Child Survivor című slágere volt, amelyre elképesztő energiákat mozgósított a páros, be is zsebelték a maximális 30 pontot Balázs Kláriéktól. Árpa Attila és Falusi Mariann a Miniszter félrelép betétdalával, a C?est la vie-val arattak hatalmas sikert és zsebeltek be 28 pontot.

SP és Iszak Eszter most énekeltek először magyarul, a 4 F Club ?90-es évekbeli diszkó-slágerét, a Balatoni lázat. A dal végén olyasvalami történt, amire senki sem számított: SP egyik hölgyrajongója félmeztelenül felszaladt a színpadra és megcsókolta a fiút. Nem tudni, hogy az ebbéli meglepetéstől-e, de Kasza Tibiék 29 pontra értékelték Esztiéket. Az utolsó versenyprodukció a YMCA volt, melyet autentikus aerobic szerelésben prezentált Hajdú P és Erica C 29 pontért.

Az adás extra produkciója a Balkan Fanatik: Repülj madár, repülj népdal átirata volt, amelyet Rúzsa Magdi, a Megasztár 2 győztese, közreműködésével adtak elő. A szavazatok összesítése után Hajdú Péter ? Zoltán Erika és Éder Krisztián ? Iszak Eszter párosok álltak kieső helyen. Végül a fiatal duó a nézőkkel együtt örülhetett: Péter és Erika búcsúzott a versenytől.

Szóljon hozzá!