ZETApress

hírportál

Wolf Kati döntős lett

Wolf Kati tegnapi Eurovíziós Dalfesztivál döntőbe jutása miatt az RTL Klub menedzsmentje úgy döntött, hogy a szombati Csillag születik élő adását a tervezettől eltérően nem 20:30-tól, hanem már 19 órától sugározza a csatorna ? tudatta az RTL Klub Sajtóklub.

Elmarad a Fókusz Plusz szombati adása, és az Alekosz ? Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor az eredeti 19:05-től eltérően 21:15-től kerül képernyőre. A Csillag születik háttérműsora, a CSISZ változatlan időpontban jelentkezik a Cool TV-n.

A műsorváltozás eredményeképpen a nézőknek nem kell választaniuk, hogy a kedvenc csatornájukon lévő tehetségkutatót nézik-e, vagy Wolf Katinak drukkolnak. A Csillag Születik élő adására érkező vendégeknek a meghirdetetthez képest másfél órával korábban kell érkezniük.

Nagyon büszkék vagyunk Wolf Katira és arra, hogy éppen mi fedezhettük őt újra fel a tavalyi X?Faktorban. Ezért döntöttünk úgy, hogy szombaton másfél órával korábban kezdődik a Csillag Születik, így mire ő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében színpadra lép, addigra befejeződik a Csillag Születik szombati adása az RTL Klub-on. A nézők így nem maradnak le semmiről. És nemcsak a nézők, de mi sem; hiszen ha a szűk stábot vesszük figyelembe, akkor ugyanazok a televíziósok készítik jelenleg a Csillag születiket, akik az X?Faktort készítették és mi mind drukkolni szeretnénk Katinak! ? nyilatkozta Kolosi Péter programigazgató.

Az RTL Klub gratulál Wolf Kati tegnapi fantasztikus teljesítményéhez és mivel fellépés előtt nem szokás sok sikert kívánni, csak annyit üzenünk: Hajrá Kati! Te vagy a legjobb! ? buzdít a Sajtóklub, s szombat este 21 órától mi is velük szurkolunk Katinak az m1 képernyője előtt!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Krízis született | ZETApress

Szóljon hozzá!