ZETApress

hírportál

Tűzoltás a SYMA Csarnokban

Demjén, Somló, Charlie és a Prognózis közösen oltják a tüzet a SYMA Csarnokban április 29-30-án. Közös ügyért fogott össze Demjén Ferenc, Somló Tamás, Horváth Charlie, a Prognózis, az XL Sisters, a Belmondo, az Alma együttes, a Bojtorján zenekar és a Musicalitas Társulata ? tudtuk meg Jankai Jutkától.

A művészek április 29-30-án, péntek-szombaton a SYMA Csarnokban lépnek fel az Esély a lángok között Alapítvány jótékonysági koncertjein. Ennyi sztár egy helyen, egymást követően a színpadon már önmagában is szenzáció, de ha ezek a neves énekesek, zenekarok közösen vállalják a fellépést egy nemes célért, biztosak lehetünk abban, hogy a kétnapos esemény igazán különlegesnek ígérkezik.

A kétnapos koncertsorozaton a rajongók igazi zenetörténeti események részesei lehetnek, hiszen az XL Sisters itt ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját, amelyre összeáll a legendás páros, Demeter György és a kifejezetten erre a koncertre, az Egyesült Államokból hazatérő Vértes Attila is. Szintén a tengerentúlról, tíz napos közös turnéjukból térnek haza a tervezettnél korábban Charlie és Somló Tamás is. A Prognózis zenekar is ekkorra időzítette 30 éves jubileumi koncertjét, ahol Vörös István és zenekara eljátssza az elmúlt évtizedek legismertebb slágereit.

Az Esély a lángok között Alapítvány fesztiválján a neves előadók egy most induló hazai védelmi program mellett állnak ki. E program ifjúságneveléssel és eddig nem alkalmazott technikai módszerek segítségével emberek életét mentheti meg a jövőben. Az alapítvány célul tűzte ki egy új, életmentő védelmi rendszer hazai meghonosítását, valamint a lakástüzek károsultjainak, sérültjeinek megsegítését. Az Esély a lángok között Alapítvány munkatársai jövőbeni munkájuk révén azt szeretnék elérni, hogy, egy esetleges vészhelyzetből, tűzesetből mindenki biztonságosan, sérülés nélkül menekülhessen meg.

A program

Április 29-én 19 óra XL Sisters, 20:30 Demjén Ferenc, Somló Tamás, Horváth Charlie. Április 30-án 10 óra Bojtorján zenekar, 11:30 Mesefilm-slágerek magyarul, 13 Alma Zenekar, 14 Musicalitas társulat és sztárvendégei: Egyházi Géza, Sántha László, Vágó Zsuzsi. 18:30 Belmondo, 19:30 a Prognózis 30 éves jubileumi koncertje. Műsorvezető és házigazda: Kovács Áron.

Szóljon hozzá!