ZETApress

hírportál

Szuper a Covergirl!

Sztárrá vált a Kockásfülű Nyúl. Mesés bemutatón ünnepelte Bódi Sylvi 30. születésnapját! Igazi sztárparádéval és egy különös mesevilágot idéző bemutatóval indult útjára a Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda tavaszi-nyári kollekciója.

A minden eddiginél dögösebb kreációkban olyan hírességek léptek kifutóra, mint Détár Enikő, Ladinek Judit, Fésűs Nelly, Shodeinde Dorka, a Nyári lányok és Tóth Gabi. Az est végén lelepleződött az új mesekollekció is, amelynek főszereplője a bájos gyermekkori kedvenc: a Kockásfülű nyúl. Itt a tavasz, felröppentek a Cukormadárkák, azaz Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda, hogy megmutassák legújabb, 2011-es tavaszi-nyári kollekciójukat.

A lányok a különös, mesés álomvilágba kalauzoló bemutatóra segítségül hívták a legdögösebb énekesnőket, akik egy-egy dallal tették még különlegesebbé a rendhagyó eseményt. Dukai Regina merész színvilágú darabjait az extravagáns Tóth Gabi mutatta be. A meglepő, csipkevirágos és narancsszínekben pompázó kreációkkal előálló Horváth Éva segítségére Ladinek Judit volt, Zimány Linda foci ihlette kollekcióját pedig Fésűs Nelly indította.

Debreczeni Zita letisztult, nőies vonalú darabjait Shodeinde Dorka mutatta meg. Az eddig sötét színekkel dolgozó Bódi Sylvi fehér, bézses árnyalatú ruháiban pedig az operett dívák, harmadik tagja, Détár Enikő, vonult végig a Sugarbird eddigi legexkluzívabb bemutatóján, melynek koreográfiáját Görög Zita és Seres Attila álmodta meg. A Nyári lányok Regina színes ruháiban énekeltek egy gyönyörű dalt.

Az új kollekció szexis, színes és merész darabjai a legnagyobb nyári party-k hangulatát idézik. A legnagyobb tapsot Linda és Éva kapták, akik idén valóban nagyon különleges kreációkat álmodtak meg. A ruhák mellett ezen az estén a lábbelik is fontos szerepet kaptak, ugyanis a modellek egyedi tervezésű cipőkben léptek kifutóra ? árulta el büszkén Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező, aki azt is elárulta, hogy külön az eseményre egy gyönyörű, mozaikokból kirakott Sugarbird logó is készült.

A mesés, látványos bemutató fénypontjaként lehullt a lepel a Sugarbird népszerű mesekollekciójának legújabb szereplőjéről: Frakk, Szerénke, Kukori és Kotkoda, Pom Pom és Gombóc Artúr mellé megérkezett a Kockásfülű Nyúl. A Sugarbird egyik legkedvesebb kollekcióját az X?Faktorból megismert Domokos Fanni és Mimi, Dopeman, továbbá a ValóVilág4 egykori csinos villalakói, Gigi, Zsófi és Zsuzsi mutatták be.

A sztároknak annyira megtetszettek a bájos mesefigurás pólók, hogy abban mulattak a show utáni partin, ahol a színes ruhákhoz stílszerűen színes üdítő dukált. Az est másik nagy meglepetése az volt, amikor Bódi Sylvit felköszöntötték 30. születésnapja alkalmából. A gyönyörű modell meghatódva szegte meg az arcképével díszített tortát, amelyből ezúttal kivételt téve, az összes modell evett.

Fantasztikusan hatalmas tömeg volt, mintha az egész város erre lett volna kíváncsi. Folyamatosan jöttek a fiatalok, mire elkezdődött a bemutató, teljesen megtelt a kifutó környéke. Fotósok tömkelege volt, alig lehetett a lányok közelébe menni ? tudtuk meg Lantai Józseftől. A Freixenet bőkezű támogató volt, folyt az édes és száraz pezsgő szinte kifogyhatatlan mennyiségben és kísérőnek ott voltak a Vöslauer balance többféle vizei. Aki nem fért be a kifutós terembe, az nagy kivetítőn tudta a szomszédos helységben nézni. Maximális hangulatú csúcs bemutató volt, bravó Covergirl!

Szóljon hozzá!