ZETApress

hírportál

Sugarak a Mixben

Zimány Linda új kollekcióját szerelme és a foci ihlette. Merész kivágások, nőies vonalak jellemzik az új Sugarbird ruhadarabokat! ? tudtuk meg a Mixben rendezett divatbemutatójukon.

Az új tavaszi-nyári kollekció divatfotózására ismét összeállt a Covergirls népszerű ötös fogata: Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Debreczeni Zita minden eddiginél dögösebb és színesebb ruhákban pózolt. ? A Sugarbird új darabjai a forró nyári éjszakák partijainak nélkülözhetetlen kellékei ? jelentette ki Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező, a város egyik legexkluzívabb éttermében, a Mixben rendezett divatfotózáson.

A modellek személyiségjegyei ezúttal is visszaköszönnek az egyes ruhákon, az aktuális évszakra jellemző motívumokkal. Az öt lány közül Zimány Linda tudhatja magáénak a legexkluzívabb kollekciót: az új szerelem hatására ruháin megjelenik a futball iránti rajongása. Dzsudzsák Balázsnak köszönhetően ugyanis a modell a sportág szerelmesévé vált. Emellett egyes darabjaira rojtok kerültek, utalva a kedvenc divatháza, a Cavalli új irányzatára.

A sikercsapat utolsóként csatlakozott tagjára, Debreczeni Zitára ezúttal is a letisztult, nőies vonal a jellemző. Zitával ellentétben, Dukai Regina viszont idén tavasszal inkább a színes darabokat részesíti előnyben. ? Most, hogy itt a jó idő én is merészebben öltözöm, nemcsak a fazonokat és anyagokat, de a színeket illetően is. Csöppet sem érdekel, ha esetleg háromnál több szín van rajtam ? árulta el a bájos modell, kezében stílszerűen egy színes vízzel.

A szezon legnagyobb meglepetése Bódi Syilvi, akinek ruháit eddig a sötét, leginkább fekete csipkék jellemezték, most azonban merészebb fehér, bézses tónusú darabokkal állt elő. Az új kollekciót mind az öt lány nagyon várta már, különösen Horváth Éva. ? Nagyon örülök az új ruháimnak, ugyanis amikor néhány héttel ezelőtt a Viasat3 új reality műsorának, Az Éden hotelnek forgatása kapcsán Kolumbiában jártam, a reptéren eltűnt a bőröndöm, tele a kedvenc Sugarbird cuccaimmal ? mesélte a csinos műsorvezető, akinek ruhadarabjait ebben a szezonban a tőle jól megszokott virágos motívumok mellett, a nagy kockák és magyaros minták jellemzik.

Szóljon hozzá!