ZETApress

hírportál

Valentini szingli buli

Valentin napi szinglipartin buliztak a hazai sztárok! Valentin nap alkalmából a Jam Pub gondolt az egyedülállókra is, így egy nagyszabású szinglipartit szervezett. A bulin hazai sztárok sokasága vett részt, de nemcsak szinglik, hanem szerelmespárok is jót buliztak ezen a remek estén.

A Star Jam Session Bársony Bálint és Némó vezetésével hatalmas bulit csapott, sztárvendégként az X?Faktorból megismert Szabó Mariannt hívták el. Mariann ezen az estén is elvarázsolta a közönséget. Varga Viktor kedvesével érkezett, a Valentin nap színeibe öltözve. Mindketten piros viseletben élvezték a Star Jam Session szórakoztató koncertjét. Rövid invitálás után Viktor a színpadon egy dallal vallott szerelmet kedvesének, Lindának!

Többen párjuk nélkül buliztak. Horváth Tomi kedvese nem tudott eljönni, így a fiatal énekes legjobb barátjával együtt mulatott. Baronits Gábor is Lola nélkül jött a bulira, egyik kedvence a Star Jam Session, így ki nem hagyta volna a koncertet. Geszler Dorottya titkokban tartotta, hogy jelenleg párkapcsolatban él-e, de sokat sejtetett, hogy nem férfival, hanem három barátnőjével érkezett a Valentin napi partira! Az örök szingli, Kustánczi Lia, szintén egy barátnőjével jött, de ezen az estén nem szeretett volna párt keresni, pusztán jól érezni magát és egy nagyot táncolni.

A Kovács Lázár szeretőjeként megismert Bíró Andi is egyedül vett részt a Valentin napi bulin, és nem volt hajlandó semmit sem elmondani jelenlegi párkapcsolatáról. Azt azonban boldogan mesélte, hogy sikerült a médiában elhelyezkednie, egy internetes televízió arcaként fog a jövőben dolgozni. A Valentin napi szingliparti hajnalig tartott, a hírességek többsége nemcsak a táncparketten, hanem a színpadon is jeleskedett!

Szóljon hozzá!