ZETApress

hírportál

Pekingbe repülnek

Magyar sztárok képviselik hazánkat a Pekingi Tavaszi Fesztiválon! A napokban igen megtisztelő felkérést kaptak a hazai sztárvilág ifjú tehetségei ? tudta meg a felvételeket készítő Lantai József a tegnapi bemutatójukon.

Király Viktor, Tóth Vera, Puskás Peti, Széles Iza, Kállai-Kiss Zsófi és a 4 For Dance tagjai Magyarországot képviselhetik Pekingben, a kínai holdújévre és tavaszünnepre szervezett egyhetes fesztiválon, ahol tíz napon át napi kétszer lépnek majd a nagyközönség elé. A rendezvényre a szervezők napi ötvenezer embert várnak, így nem csoda, hogy a fiatalok már gőzerővel próbálnak a fellépésekre!

A magyar delegáció a Chaoyang Park által évente megrendezésre kerülő Beijing Chaoyang International Spring Carnival-on vesz majd részt, ahol napi kétszer fognak fellépni a többezres kínai tömeg előtt. A február 3-án kezdődő holdújév és a tavaszünnep egyhetes munkaszünet Kínában, szinte megáll az élet, mindenki csak az ünneppel törődik, így hatalmas érdeklődés várható a fesztivál iránt.

A magyar műsor címe: The Hungarian Sounds of Spring, amelynek célja, hogy a magyar értékeket közvetítse a nagyvilágban. A popzenei számokon kívül a hazai csapat készül még operett- és musical dalokkal, valamint a 4 For Dance a magyar néptánc legszínesebb koreográfiáit mutatja be a kínai közönségnek. Miután ez a fellépés sorozat a magyar EU elnökség egyik rendezvénye, így nemcsak Kína, hanem Európa szeme is minket figyel majd Pekingben!

Az énekesek a napokban egy próbán bemutatták Ázsia legnagyobb slágerét, melyet természetesen eredeti nyelven, kínaiul adnak majd elő! Már javában ismerkednek a kínai szokásokkal, sőt a jövő heti hosszú repülőutat is a nyelv megismerésére fogják fordítani. Sok sikert kívánunk!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Magyar sztárok Kínában | ZETApress

Szóljon hozzá!