ZETApress

hírportál

Bulizz a Teátrumban!

Mennyi selymes ruhaság! Öltözz az Alma zenéjére az örömteli reggelekért! Ötven gyermek-táncos lepte meg az egyik bevásárlóközpont közepén sétálókat az Alma együttes Mennyi selymes puhaság című öltöztető dalával ? tudtuk meg Baji Évától.

A Lenor Selymes Ruhaság nevű különleges kezdeményezés célja a kisgyermekes családok reggeleinek és a csemeték útnak indításának megkönnyítése. A kampány része egy online nyereményjáték és válogatás is, melynek nyertesei szerepelhetnek a kedvelt gyermekzenekar legújabb dalának videoklipjében.

Ki ne ismerné az érzést: a szürke téli reggeleken igen nehéz az ébredés, és bizony nem egyszerű kibújnunk a selymes puhaságú paplan alól. Az igazi kihívás pedig a reggelente még félálomban lévő csemeték kicsalogatása a melegágyból, a ruhadarabok egyenkénti rájuk imádkozása, és útnak indításuk.

A DAL…

A Lenor célkitűzése, hogy új, selymes puhaságot adó formulája segítségével meghosszabbítsa az örömteli pillanatokat, és megkönnyítse a kisgyermekes családok reggeli készülődését. A kezdeményezéshez Magyarország egyik legkedveltebb gyermekdalokat játszó együttese, az Alma is csatlakozott, egy vadonatúj dallal. A tőlük megszokott vidám hangzású és szövegű, Mennyi selymes puhaság című öltöztető daluk segítségével a kisgyermekek könnyebben, akár egyedül is felöltözködhetnek, ezzel segítve édesanyjuk reggeli készülődését, így a nap is vidáman, gördülékenyen indulhat.

A TÁNC…

Azt, hogy hogyan tehető egy rumlis reggel is örömtelivé a hétköznapokban, profi gyerektáncosok mutatták be a West End City Center Millennium udvarán, fergeteges hangulatot varázsolva. Az ötven 4 és 12 év közötti csemete meglepetésszerűen perdült táncra a dinamikus öltöztető dalra, és nyűgözte le ezzel a bevásárlóközpont látogatóit. A koreográfiát Petke Balázs színész-koreográfus tanította be a vállalkozó kedvű kiskorúaknak. A Mennyi selymes puhaság című öltöztető dalra előadott gyermektánc-show-t idekattintva megtekinthetjük.

A JÁTÉK…

Az Alma együttes új dalához természetesen videoklip is készül, melynek gyermekszereplőit a Lenor és egy szakmai zsűri egy nyereményjáték során választja ki. A Lenor Selymes Ruhaság játékban résztvevő gyermekek szüleinek regisztrálniuk kell a kezdeményezés apropójából készült weboldalon, valamint január 20-a és március 9-e között közzé kell tenniük legalább egy olyan, maximum 5 perces videofelvételt, melyen gyermekük az Alma öltöztető dalára táncol.

A weboldalra látogatók február 10-től március 9-ig szavazhatnak az általuk legjobbnak vélt videóra. A 30 legkedveltebb videó szereplője közönségnyertesnek minősül, a zsűri pedig közülük választja ki azt a tíz gyermeket, akik fődíj-nyertesként szerepelhetnek a Mennyi selymes puhaság című Alma-dal videoklipjében.

Akik a Lenor Selymes Ruhaság nyereményjátékban részt szeretnének venni, és ehhez profi segítséget is igénybe vennének, egy egyedülálló rendezvényen is részt vehetnek február 5-én, szombaton, a Millenáris Teátrumon. Az egész napos esemény számos meglepetést tartogat az érdeklődő vagy csupán kikapcsolódni vágyó kisgyermekes családoknak. A megnyitó után ismét táncra perdülnek a gyermektáncosok, hogy bemutassák az Alma együttes Mennyi selymes puhaság című dalára készült koreográfiát.

A gyermektánc-show-t követően Petke Balázs koreográfus segítségével bárki felveheti a helyszínen saját videóját. A nézelődőket és a válogatásra várakozókat kreatív gyermekjátékok és bábszínház, a kísérő szülőket hasznos tippek várják a Millenárison, a tartalmas napot pedig egy Alma koncert zárja majd?

Szóljon hozzá!