ZETApress

hírportál

Klári alfában

Brózik Klárit már nem tudják eladni Amerikában! Alfában tanult angolul! Brózik Klára sokévnyi sikertelen próbálkozás után, már-már feladta, hogy valaha is megtanul angolul, ám egy speciális módszernek még adott egy utolsó esélyt ? tudtuk meg Lantai Józseftől.

Klári évek óta küzdött különböző iskolákban, technikákkal, de egyik sem hozta meg a várt eredményt a nyelvtanulásban, eddig. A népszerű színésznő nem mindennapi módszerrel, alfában tanult angolul és az eredményre pedig nem kellett sokat várni. Néhány hónap elteltével nyakába vette Amerikát, ahol élesben is letesztelte angoltudását.

A Jóban Rosszban színésznőjének sosem volt problémája a tanulással, ám az angol nyelv mégis kifogott rajta. Számtalan kipróbált módszer és tanár után sem érezte sikeresnek a nyelvtanulást, a felszedett tudás pedig egyszerűen elkopott az évek alatt. Már majdnem feladta a szélmalomharcnak tűnő küzdelmet, amikor ismerőse egy új módszert, az alfa angolt ajánlotta neki. Klári először furcsállotta, hogy a nyelvórán csak be kell feküdnie egy kényelmes székbe, ellazulni, majd egy szerkezet segítségével belemélyedni az angol nyelv rejtelmeibe. Ám már az első órák után érezte, azon túl, hogy kipihente magát, az angol is érezhetően jobban megy.

Rengeteg módszert kipróbáltam már, és kezdtem elhinni, sosem fogok megtanulni angolul, pedig a szakmában ez óriási előny. De miután hazatértem Amerikából, ahol három hetet töltöttem, rájöttem, már nem tudnak eladni ? mesélte Klári. ? Sőt, mindenhol és mindenkivel sikerült jókat is beszélgetnem ? tette hozzá a tv2 sorozatának Margit doktornője, aki a módszer számára meglepő sikerét, abban látja, hogy színészként már a főiskolán megtanulta, hogyan menjen le alfába, így könnyebben és hatékonyabban be tudja fogadni az angolóra speciális tananyagát.

Szóljon hozzá!