ZETApress

hírportál

Ahogy esik, úgy puffan

Galla Mikós interaktív humorestje lesz április 27-én este 7-kor az IBS Színpadon. Vadonatúj és vadonat-régi kolosszális poénokat, érdekes emberekről anekdotisztikus történetek és új dal-csemegéket hallgathatunk. Szerkesztő: a közönség.

Galla Miklós több mint tizenkilenc esztendeje brillírozik a humor műfajában. Az IBS Színpadon tavaly nagy sikerrel szerepelt önálló estje, a Szépségem titkai. Most új produkcióval, az Ahogy esik úgy puffan című interaktív humorestjével lép a közönség elé, ahol a tőle megszokott módon minden mondat poén! Különleges egyéniségével, sziporkázó humorával, szellemességével biztosak lehetünk abban, hogy hasizmaink görcsbe rándulnak a nevetéstől.

Külföldön stand-up comedynek hívják ezt a műfajt, de Galla jobban szereti az általa kitalált, magyarosabb és (jogosan) hízelgő ?egyedülálló humor? kifejezést. Hiszen a komikus egyedül áll a pódiumon, s ezzel egy időben művészetének se szeri, se száma?! Néhány énekelt dal is felhangzik a műsorban, de messzemenően nem a prózai komikum rovására, hanem vica verza.

Szóljon hozzá!