ZETApress

hírportál

Jótékony Etalon

Az Etalon Film Kft. támogató partnere a Creative Art Jazz Tiró és az Eucharist zenekar jótékonysági koncertsorozatának, mellyel a vörös-iszapkatasztrófa áldozatain kíván és tud segíteni ? hívja fel Schwetz Ferenc a figyelmünket.

A két zenei csoport és Simon András közismert grafikusművész összefogása igazi kulturális és jótékonysági eseményre hívja a segíteni szándékozó embereket. Az Eucharist zenekar közismert zenei csoport a vallási, keresztény körökben. Dalaik, lemezeik széles körben elterjedtek. A zene, amit játszanak, a bennük rejlő üzenetek és hitvallások a mai kor emberének nyelvén fogalmazzák meg a keresztény és katolikus hit örök igazságait.

Vukán György és zenésztársai a jazz zene kedvelői számára különösen ismertek, s ők szintén segítőleg e sürgető cél mellé álltak, míg Simon András grafikusművész a koncertek alatt, a zene ihlette rajzaival kötné össze a két zenei stílust és fejezné ki közös hitvallásunkat.

A kezdeményezés védnöke Dr. Erdő Péter bíboros, prímás érsek és Dr. Márfi Gyula érsek, így a koncertek is a Magyar Katolikus Egyház keretein belül valósulnak meg. A koncertsorozat első két állomása: Veszprémi Városi Művelődési Központ november 21-e, 19 óra és Budapesti Bárka Színház december 4-e, 19 óra. Bővebb információ idekattintva olvasható. A koncertsorozat különlegessége, hogy minden résztvevő ? a helyszínektől kezdve a fellépőkön át a legkisebb jelentőségű részmunkát végzőkig ? teljesen ingyen vállalta a közreműködést és segítséget.

Szóljon hozzá!