ZETApress

hírportál

Ősz a szökőkútnál

A Chivas Luxury Club Ősz ? Hommage á Andor rendezvény keretében csütörtökön a Belvárosban, Szabadság téri Interaktív szökőkútnál a Sentiments divatház Orcátlan nők címmel mutatta be őszi/téli haute couture kollekcióját.

A hangulatos környezetben a meghívott vendégeket Chivas Regal Welcome Coctail-okkal fogadta a Chivas Luxury Club. A lassan, de kitartóan hulló eső ellenére nagyon sokan jöttek el, a kifutó melletti széksorok már kezdés előtt megteltek. Felvételeinket Lantai József készítette.

Akiknek nem jutott ülőhely, azok álldogálás közben a Welcome Coctail-okkal és a mindig csinos és kedves Chivas hostess hölgyekkel barátkozva tölthették kellemesen a várakozási időt. A késői időpont ellenére nagyszámú éppen arra járó, nézelődő is szorongott a kerítések mellett, hiszen egy divatbemutatóra mindenki kíváncsi. Ütős zene szólalt meg, kigyulladtak a reflektorok, színes fényben úsztunk a Sentiment logójával díszített fekete hátterű színpad előtt, és kezdetét vette a bemutató.

Kovács Andor S. Hegyi Luciával közösen LUAN néven, elsőként nyitott Budapesten haute couture szalont. 1996-ban Kovács Andor Joó Beatrix-szal alapította a Sentiments haute couture márkát. A Sentiments azokra a hölgyekre alapoz, akik egész életükben a harmónia és a szépség megőrzésére törekszenek. Mindazokra a nőkre, akik szívesen fejezik ki, és viselik is az érzelmeiket. Kovács Andor 2009 februárjában váratlanul elhunyt.

Az Orcátlan Nők című bemutatót Joó Beatrix alkotótársa, Kovács Andor tiszteletére és emlékére ajánlja. A bemutató címét is Andor inspirálta korábbi meghökkentő festményeivel, az arc nélküli, pózoló hölgyekkel. A meghívottak között a Sentiments visszatérő hazai és nemzetközi vevőköre mellett ismert művészek, üzletemberek, az önkifejezésre törekvő, önmagukat az öltözködésük által is megvalósítani kívánó média- és közszereplők is képviseltetették magukat.

A bemutatóra meghívást kaptak a magyar média és közélet hírességei: Lévai Anikó, Rogán Antal és neje, Friderikusz Sándor, Ullmann Mónika, Pikali Gerda, Udvaros Dorottya, Pataki Ági, Ungár Anikó, Medveczky Ilona, Budai Zsuzsa, Csősz Boglárka, Liptai Klaudia, Dobó Kata, Várkonyi Andrea, Bódi Szilvi, Horváth Éva, Szorcsik Viki, Dukai Regina, Demcsák Zsuzsa, Mészáros Antónia, Szekeres Nóra, Ördög Nóra, Balogh Edina, Kiss Ramóna és még sokan mások. Az érzéki nő légies, az érzelmes nő könnyed, az érzelmeit magán viselő nő gyönyörű és finom, akár Joó Beatrix és Kovács Andor munkái.

A bemutató utáni hatalmas tapsból kétséget kizáróan megállapítható volt, hogy Joó Beatrix jó úton jár, európai szintű szép és látványos kollekcióját befogadja a közönség. Korántsem volt vége az estének, hiszen átsétálva vagy kerékpáros riksába beülve a közeli Nádor utcai Alta Moda Fashion Hotelben, a Chivas Luxury Club Party várta a vendégeket. Chivas Regal Coctail-ok és Chivas Regal játékszalon mellett vacsorázni is volt lehetőség, sőt a kis teremben DJ, a nagy szalonban pedig Nyári Károly remek zongora játékát és énekét élvezhettük. Ragyogó szervezés ? mint mindig ? kellemes este volt. Chivas, benned nem csalódunk!

Szóljon hozzá!