ZETApress

hírportál

Katy Perry az Arénában

Már csak két hét, és az elmúlt évek egyik legizgalmasabb énekesnője, Katy Perry érkezik. Ráadásul nem csupán egy villámlátogatásra; úgy tűnik, hogy 3 teljes napot tölt el majd Budapesten.

Az október elsejei koncertjén az új lemez dalai mellett természetesen felcsendülnek előző albumának slágerei is, a rajongóknak biztosan nem kell nélkülözniük a Hot?N?Cold, I Kissed The Girl, vagy a Waking Up In Vegas strófáit. A díszletek tökéletesen passzolnak Katy Perry stílusához, óriási színes nyalókák, jégkrémek, fagylaltok és eprek népesítik be a színpadot, az első perctől garantálva a jó hangulatot.

Katy minden koncertjén óriási energiával adja elő dalait, az éneklés és a gitározás mellett táncolni és rohangálni is van még ereje, igazi energiabomba. Emellett folyamatos kapcsolatot tart a közönséggel, előfordul, hogy akár több percig is beszélget a rajongókkal a számok között.

Az Arénában már szeptember 30-án, csütörtök reggel elkezdődik az építés, és még aznap este próbát is tartanak. A 250 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítő-fal segíti a látványt, amit konfetti-ágyú és füstgép is kiegészít ? tudatta a Live Nation.

Katy Perrynek nincsenek különleges kívánságai, az öltözőbe is csak a wifi és virág kerül be pluszban a sminktükör, az üvegajtós hűtő, az állólámpák és a dívány mellé. Az étkezés kapcsán kiderült, hogy ki nem állhatja a krémleveseket; a sült csirkét és a steak-et részesíti előnyben salátákkal és párolt zöldségekkel, de a sushi is a kedvencei közé tartozik.

Friss gyümölcsök és zöldségek, pita, humusz, só nélküli mandula, dió, szárított gyümölcs, sajttál, teljes kiőrlésű kenyér, almaecet, friss narancslé, szénsavmentes víz, zöld- és gyógytea és méz teszi teljessé az étlapját. Egyébként sincsenek nagy igényei, szeret például busszal utazni a helyszínek között, hiszen így sokkal többet lát az adott országból, mint ha repülővel közlekedne mindenhova.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dave Meyers és Katy Perry | ZETApress

Szóljon hozzá!