ZETApress

hírportál

Szíveddel láss!

Korábban már Sztárok designolnak címen megírtuk, hogy július 30-án a Vapiano étteremben ismert emberek jótékony célból notebook kiegészítők külsejét varázsolták egyedivé, és beharangozták, hogy az így szignózott kiegészítő tárgyak árverésre kerülnek az interneten, a közreműködő sztárok weboldalán.

Nos, aki eddig még nem tekintette meg a weboldalt és szándékában áll e nemes cél mellé állni, annak igyekeznie kell! Remélem nyitott fülekre és szemekre talál e néhány sor ? mert végéhez közeledik az árverés és a közeli napokban az ily módon befolyt összeg átadásra kerül a Pető Intézet lakói számára egy különleges rendezvényen ? tudatta Lantai József, aki a fotókat is készítette.

A szemeddel érezz, hogy a szíveddel láss! ? című jótékonysági fotókiállítás megálmodója, Marek Zoltán ? elismert fotográfus ?, aki szívét-lelkét bele tette egy nemrégiben elkészült fotósorozatába, amiket a Pető Intézet gyermekeiről készített. A kiállítással a célja, hogy aki megjelenik a helyszínen, alkalma nyílik a szívet szorongató, megható alkotásokat – gombóccal a torkában – megtekinteni, illetve még az eseményen lehetősége lesz jótékonykodni, kvázi ajánlatot tehet a képekre, amely bevétellel a művész a Pető Intézetet támogatja. A helyszínen jelen lesznek a Pető Intézet lakói, akikről a képek készültek, a szülők, és az Intézet vezetői. Emellett természetesen Marek Zoltán, és a sztárok, akik jótékony célból apróságokkal, és programmal is kedveskednek majd a mozgássérült gyermekeknek.

Az esemény mellé álló Notebookstore.hu további jótékonykodásra ösztönözte a híres embereket. Benkő Dániel két saját készítésű képet ajánl fel a gyerekek megsegítésére. A magyar vízilabda válogatott játékosai által dedikált póló is kiállításra kerül ezen a rendezvényen. Polgár Kriszta, Dukai Regina, Varga Viktor, Horváth Tamás, MCDC ? Veres Robi ?, Végvári Eszter, Brasch Bence, InterYou Zenekar, Vásáry André, Danny Blue, Ádok Zoli, Csisztu Zsuzsa, Rába Tímea, Kustánczi Lia, Cozombolis, Széles Iza, Gitano is apró ajándékokkal kedveskednek az Intézet lakóinak.

A fotókiállítás megnyitása után nyílik még lehetőség vásárlásra, és közben elkezdődik a program. A HT3 ? Horváth Tamás és csapata ? gitározik, gyerekdalokat énekel, bohóc fogja varázslataival elkápráztatja a kis gyerkőcöket és Veres Robi, alias MCDC fog speciálisan gyerekeknek konszolidáltan rapelni. Ezek után már csak az ajándékozás és búcsú következik.

Tehát még néhány nap és lezárul a jótékonysági akció. Korábbi írásunkban már említettem a designolási eseményen résztvevő sztárokat, de megérdemlik, hogy még egyszer felsoroljam őket: Dombóvári Vanda, Hajas Laci, Polgár Kriszta, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Vásáry André, Varga Viktor, Horváth Tamás, Tórizs Hajnalka, MCDC ? Veres Robi ?, Végvári Eszter, Brasch Bence, InterYou zenekar, és a HT3 zenekar. A szemeddel érezz, hogy a szíveddel láss!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szívünkkel láttunk | ZETApress

Szóljon hozzá!