ZETApress

hírportál

Roham és Gyökér

Péntek-szombaton rendezik meg Budapest leggyökerebb fesztiválját. Két nap alatt két helyszínen 12 koncert, filmvetítések és performanszok várják a látogatót. Pénteken indul az I. Roham Trash Fesztivál ? Gyökér, aki mulat!

A Roham csapata az év talán legnagyobb durranására készül. Nem kisebb dolgot tűztünk ki célnak, mint hogy az ország leggyökerebb produkcióit és produktumait gyűjtsük csokorba. Így zeneileg természetesen Soerii & Poolek táncoló törpéjétől Sickratmanen át, a Csermanek Lakótelep tablettás koccintós performanszáig tart a kínálat.

Emellett vetítések, kiállítás, IQ csökkentő foglalkozások sokasága fogja várni a gyökér módon szórakozni vágyó résztvevőket. A fesztivál ?összművészeti?, igyekszünk más műfajokat is behozni a rendezvényre, így lesznek filmvetítések, fény-show, performance-ok, Inda videó sarok, kiállítás.

Igyekszünk olyan hatást elérni, mint amikor az ember bemegy a szellemvasútba, és mindenhol hat rá valami. Persze ebben a zene az egyik leghangsúlyosabb elem, két helyszínen lesz 12 együttes, akik a legkülönfélébb műfajok legeredetibb képviselői. A programokról bővebben a Roham.hu oldalon olvashatsz ? tudtuk meg Lantai Józseftől.

A rendezvény flott lezajlása érdekében 500 főre maximalizáltuk a közönség számát, így javasoljuk a jegyek elővételét. A rendezvény ideje alatt őrzött bringatárolót üzemeltetünk! Aki meztelenül érkezik a rendezvényre, ingyen bejöhet! A józsefvárosi Roham bár a Vas utca 16-ban található.

A fesztivál programja

Július 30-a, péntek: KULO BÁR: 20:30 Kelemen Kabátban, 22:00 Yellow Spots, 23:30 Sickratman, DJ Turirst. KULO PINCE: 20:00 Kata Valami, 20:45 Super Stupid, 22:00 Kunyó Krú Speciál, 23:00 Büdösök. Július 31-e, szombat: KULO BÁR: 20:30 Lopunk, 22:00 Magic Mosquitoz, 23:30 Soerii & Poolek, DJ Turist. KULO PINCE: 20:00 Silence, 21:30 Csermanek Ltp., 23:00 Új Látásmód Fúzió.

Szóljon hozzá!