ZETApress

hírportál

Nagyvázsonyi komédia

Tíz napig csak dumálnak. Idén újabb programokkal bővül a Dumavölgy ? Humorvár. Tíz napon keresztül ismét nevetéstől lesz hangos Nagyvázsony, ahová a Dumaszínház költözik ? tudatta Ujvári Barbara.

Idén harmadik alkalommal ad otthont a település a stand-up comedy szerelmeseinek. A Dumavölgy ? Humorvár színpadán többek között olyan nevettetők szórakoztatják majd a közönséget a Comedy Central támogatásával, mint Kiss Ádám, Hadházi László, Badár Sándor, Csenki Attila, Litkai Gergely vagy Janklovics Péter.

A stand-up legismertebb arcai és legtehetségesebb feltörekvő képviselői is színpadra állnak az idei Dumavölgy ? Humorvár fesztiválon júliusban, melynek fő média támogatója a Comedy Central. A tíznapnyi poén-áradatban helyet kap a Rádiókabaré felvétel is, idén is lesz Duma Jam, de egy nem mindennapi idegenvezetést is végig hallgathatnak az érdeklődők.

A Balaton-felvidéki községben ugyanis a humoristák tartanak nagyvázsonyi túrát a tőlük megszokott stílusban, személyes megjegyzésekkel tűzdelve. Érdemes tehát ellátogatni Nagyvázsonyba július 23-a és augusztus elseje között!

Szóljon hozzá!