ZETApress

hírportál

Sylvi kever a legjobban

Hat sztár érkezett a Balaton partjára, hogy kiderüljön, melyikük a legjobb el Jimador mixer. A zsűri szerint Bódi Sylvi bizonyult a legtehetségesebb koktél készítőnek, így ő vihette haza jutalmul az eredeti mexikói tequliát.

Pély Barna, Galambos Dorina, Bódi Sylvi, Lakatos Márk, Ádok Zoli és Dopeman a hétvégén együtt bulizott a Balaton Soundon. A hírességek egy nívós koktélkeverő versenyre érkeztek a magyar tenger partjára, ahol igazi mexikói hangulat várta őket: egy hatalmas, finom koktélokat kínáló hacienda, hatalmas sombrero kalapok, és pezsgő élet.

Mielőtt a sztárok összemérték tudásukat, megkóstolták az igazi, hamisítatlan el Jimador tequliát, amely aztán a koktélok alapját adta. Lakatos Márknak annyira ízlett az ital, hogy üvegből töltötte magába a száz százalék agavéból készült párlatot.

A sztárok sombrero kalapokban álltak a pult, majd a keverő asztal mögé és elkezdődött a verseny. 7 perc állt rendelkezésükre, hogy a legfinomabb tequlia koktélt elkészítsék. Bódi Sylvi úgy törte a jeget az italhoz, akár Sharon Stone az Elemi ösztönben ? tudtuk meg Dancsok Reginától.

Az újságírókból és egy szakmabeliből álló zsűri egyöntetű döntése alapján Bódi Sylvi málnás őrületével érdemelte ki a legjobb el Jimador mixer címet, amelyért egy óriási üveg tequliát kapott. A zsűri szerint Pély Barna szintén málna ízű koktélja is megérdemelte volna az első helyet. A hírességek miután a finom italokkal megalapozták a hangulatukat, belevetették magukat az éjszakába.

Szóljon hozzá!