ZETApress

hírportál

The Tarantinos

Becstelen Brigantyk Party lesz október 21-én, csütörtökön a Petőfi Csarnokban. Hét zenész Londonból, akik ihletüket Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásukból merítik.

Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játsszák, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól Pirkadatig, a Grindhouse, vagy éppen a legújabb remekmű, a Becstelen Brigantyk. Bővebb információ honlapjukon olvasható.

A csapat négy év után, október 21-én a Petőfi Csarnokban megrendezendő Becstelen Brigantyk Party keretében lép fel ismét Budapesten ? tudatta Naszály György. Budapesti fellépésükön is elhangzik majd a Miserlou, a Never Can Tell, a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don?t Let Me Be Misunderstood, a Jungle Boogie, a Son of a Preacher Man és persze sok más Tarantino filmjei által halhatatlanná lett sláger.

A zenekar tagjai emellett jelmezeikkel, hangbejátszásokkal, sőt, komplett jelenetek előadásával idézik meg a kultrendező filmjeinek egyedi hangulatát. A koncertet egy kifulladásig tartó nagy szabású party követi az elmúlt 30 év slágereivel.

A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép és Kelet-Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Felléptek többek között a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St.Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en, és a budapesti Sziget Fesztiválon is. Az utóbbi években olyan sztárok előzenekaraként állhattak színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink.

Szóljon hozzá!