ZETApress

hírportál

Divattervezőnek álltak a Megasztárok

Saját tervezésű pólókat mutattak be tegnap a megasztárosok a Westend közepén felállított kifutón, a Sugarbird nagyszabású divat-show-ján. De nemcsak az énekesek okoztak meglepetést az este folyamán ? tudtuk meg Dancsok Reginától.

A tv2 Jóban Rosszban sorozatának három csinos színésznője: Madár Veronika, Szorcsik H. Viktória és Vágvölgyi Lilán bikiniben vonultak a közönség elé. A bevásárlóközpontban lévő Sugarbird üzlet megnyitása alkalmából rendezett bemutatón természetesen a Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Zimány Linda és Horváth Éva is színpadra lépett. Egyedül Dukai Regina hiányzott a csapatból, aki jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti.

Hien, Király Viktor, Caramel, Bencsik Tamara és Tóth Vera saját megasztáros kollekciót készített J. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője segítségével. A ruhák az énekesek egyedi stílusában készültek: szexik, extrémek, fiatalosak, pont, mint ők. Hien és Király Viktor pólóját például saját képmásuk díszíti, míg Tamara ruháját a merészség jellemzi. Caramel és Tóth Vera inkább a fazon kialakításba szólt bele, Tamara viszont az utolsó kiegészítőig maga kreálta kollekcióját.

Bikiniben pózoltak a Jóban Rosszban színésznői

Az énekesek egy dal kíséretében mutatták be ruháikat, a közönség pedig hangos tapssal fogadta őket. De nemcsak a megasztárosok kaptak biztatást a nézőktől. A Jóban Rosszban sorozat három szexi szereplője ugyancsak kivívta a közönség elismerését, amikor az új bikini kollekció egy-egy darabjában a kifutóra álltak. A lányok modelleket meghazudtoló profizmussal lépkedtek a színpadon.

A divatmárka arcai, a Covergils három modellje: Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi pedig büszkén csillogott a hírességek mellett. Dukai Regina ezúttal szabadságát tölti, így nem lehetett jelen az estén, ahol egyébként a közönség soraiban feltűnt SP-t is, aki rögtönzött riporterként kifaggatta a modelleket. A divatbemutatón fellépő sztárok a show után összegyűltek, és együtt koccintottak a Sugarbird üzlet előtt.

Szóljon hozzá!