ZETApress

hírportál

Bikát szelídítettek a sztárok

Tóth Gabi és a Mirigyek még koktélt is kevertek a Harley Fesztiválon. Tóth Gabi, Terecskei Rita, Ganxsta Zolee és az Irigy hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Papp Feri nem kis feladatra vállalkozott a hétvégén. A hazai hírességek bikát ?szelídíteni? érkeztek Jack bácsi házához az idei Harley Fesztiválon.

Bár Jack bácsi bikája nem rohangált és rúgott, azért nehéz feladata volt Tóth Gabinak, Terecskei Ritának és Papp Ferinek, amikor a pörgő-forgó állat hátán próbáltak maradni. Sipos Tomi még egy kis extra nehezítést is kapott, mert Ganxsta Zolee vette kezelésbe a gyorsaságot szabályozó gombot. Talán ezért sem sikerült az Irigy Hónaljmirigy tagjának túl sokáig a bika hátán maradni.

Nagyon nehéz volt tartani magam és hát igazság szerint, leesni sem lehet egy kis sérülés nélkül a bika hátáról ? mondta a legtovább bika-háton maradó Terecskei Rita, aki a Zanzibar-ral fel is lépett is az ország legnagyobb motoros fesztiválján.

Tóth Gabi, Sipos Tomi és Papp Feri az erőt próbáló ?bika-lovaglás? után hűsítő koktélra vágyott. Így hírességeink maguk álltak a pultba, hogy a jellegzetes Tenesse whiskey-ből finom italt keverjenek a maguk és a Jack ház vendégeinek legnagyobb örömére ? tudatta Ujvári Babara.

Szóljon hozzá!