ZETApress

hírportál

Népstadioni szuperkoncert

2024. június 16-án Coldplay koncert lesz a Puskás Arénában! – tudatta Eva Markus marketing & PR director, livenation.hu. Photo Credit: Anna Lee Media.

A Coldplay 2023-as teltházas stadionturnéját követően bejelentette az európai koncertek harmadik körét 2024 június, július, augusztusára. A dátumok között megtalálható a zenekar első fellépése Görögországban, Romániában és Finnországban, valamint az első római koncertjük 2003, és az első budapesti 2008 óta. A zenekar a regisztrált rajongói számára a Coldplay.com oldalon keresztül július 25-én 09 órától biztosít elővásárlási lehetőséget, a Live Nation tagok július 26-án 09 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés a turné minden állomásán 10 órakor kezdődik július 28-án pénteken.

A Music Of The Spheres világkörüli turné 2022 márciusában megtartott első koncertje óta a Coldplay már több mint 7,5 millió jegyet adott el – többet, mint bármelyik turné az elmúlt két évben. A show a rajongóktól és a kritikusoktól is remek kritikákat kapott, és olyan elismeréseket gyűjtött be, mint a Kedvenc Turnézó Művész díja, vagy az Év Turnéja. Nemrégiben a Massachusetts Institute of Technology Intézet jelentésében nyilvánosságra hozta, hogy a Coldplay jelenlegi turnéja eddig 47%-kal kevesebb CO2-kibocsátást produkált, mint az előző 2016/17-es stadionturnéjuk koncertenkénti összehasonlításban, és hogy ötmillió fát ültettek már el szerte a világon (minden egyes néző után egyet). Az újonnan bejelentett koncertek:

2024. JÚNIUS
08: Athén – Olympic Stadium
12: Bukarest – Arena Na?ională
16: Budapest – Puskás Aréna
22: Lyon – Groupama Stadium
23: Lyon – Groupama Stadium

2024. JÚLIUS
12: Róma – Stadio Olimpico
13: Róma – Stadio Olimpico
20: Düsseldorf – Merkur Spiel-Arena
21: Düsseldorf – Merkur Spiel-Arena
28: Helsinki – Olympiastadion

2024. AUGUSZTUS
15: München – Olympiastadion
17: München – Olympiastadion
21: Bécs – Ernst-Happel-Stadion
22: Bécs – Ernst-Happel-Stadion
29: Dublin – Croke Park
30: Dublin – Croke Park

A Coldplay azt is megerősítette, hogy egy későbbi időpontban, korlátozott számban úgynevezett Infinity jegyeket hoz forgalomba a koncertekre. Az Infinity jegyek minden Coldplay koncertre kaphatók lesznek, hogy a Music Of The Spheres turné elérhető legyen minden rajongó számára. Jegyenként 20 eurónak megfelelő helyi összegbe kerülnek majd. Egy vásárló maximum két ilyen jegyet vehet, és párban kell megvásárolni őket (amelyek egymás mellé fognak szólni). A DHL a Music Of The Spheres világkörüli turné hivatalos logisztikai partnere, és támogatja a zenekart célkitűzésében, hogy 50%-kal csökkentsék a turné közvetlen károsanyag kibocsátását.

1 hozzászólás

  1. Örömmel jelentjük be, hogy az elképesztő igény miatt a Coldplay a Music Of The Spheres világkörüli turné részeként bejelentett egy második koncertet is Budapestre, 2024. június 18-ra a Puskás Arénába! A regisztrált Coldplay tagok részére az elővásárlási lehetőség már elérhető a Coldplay.com oldalon – tudatta Eva Markus marketing & PR director, http://www.livenation.hu Live Nation Central & Eastern Europe Kft.