ZETApress

hírportál

Lady Gaga Budapesten

A kirobbanó sikerre való tekintettel újabb dátumokkal bővült Lady Gaga The Monster Ball turnéja: Budapest, november 7-i dátummal az új helyszínek között! Jegyek április 30-án, 10 órától kaphatók a Live Nation weboldalán.

A budapesti koncertre belépőkhöz elsőként az oldal április 28-án, szerdán reggel 9 óráig regisztrált tagjai juthatnak. A tagoknak április 28-án 13 óra és 29-én 15 óra között áll rendelkezésre az összes belépőjegy, melyből szabadon választhatnak. Egy tag maximum 4 jegyet vásárolhat. A teljes körű értékesítés másnap délelőtt indul.

Lady Gaga, a jelenkor egyik legizgalmasabb és innovatív előadója a teltházas európai turnéjának őszi bővítését jelentett be. The Monster Ball Tour starring Lady Gaga elnevezésű koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban és német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, valamint egy észak-amerikai turné. Azonban az elsöprő fogadtatásra való tekintettel a turné ősszel visszatér Európába, és október 13-tól egy újabb szériát láthat a közönség.

Hűen Lady Gaga teátrális tulajdonságához, valamint újító és kreatív szelleméhez, az ígéretek szerint a bulik kitolják az élő koncert élményének határait, a rajongókat egy még látványosabb és elképesztő show-ban részesítve, mint amit az eddigi koncerteken tapasztalhattak.

A kritikusok világszerte lelkesednek a turnéért, amelyet Gaga egyszerűen csak az első pop-elektro operának nevez. A The Sun lélegzetelállító dolognak hívja, és a legjobb show-nak, amit idén láthatsz! A londoni Independent az írja: Gaga-nak sikerült, s ezért most az egész pop világ meg akarja lovagolni Gaga diszkó rúdját. Radio City Music Hall-béli fellépése kapcsán a New York Times így méltatta: a koncert állandóan gondoskodik egy-egy értékes pillanatképről, hol egy sci-fi tablóról, hol egy szűk, csillogó kosztümről. De az őt körülvevő külsőségeknél még sokkal jobb az, amit Lady Gaga csinál.

Live Nation Global Touring a nemzetközi promotere és producere a turnénak Arthur Fogel elnök vezetése alatt, aki elmondta: ? Lady Gaga már megkezdte a popzene forradalmasítását és az új produkcióban ezt folytatja. Felvillanyozó, hogy mi vihetjük el a The Monster Ball turnét a rajongóknak világszerte.

Lady Gaga tavaly novemberben megjelent The Fame Monster albumát mutatja be a koncerteken. Az anyag a 2008-ban szinte minden díjat elnyert The Fame lemezt követte, amelyről a listavezető Just Dance és Poker Face dalok származnak. A két albumból összesen több mint 12 millió fogyott el világszerte, az öt kislemezből ? Just Dance, Pokerface, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance ? több mint 30 millió példány kelt el. Az interneten csupán a Bad Romance videóját 125 millióan nézték meg. A napokban mutatta be Telephone című új dalát, melyet Beyoncé-val közösen adnak elő, és az E! ? tévén, illetve a VEVO oldalon biztosan mindenki megtalálja.

A Budapest Sportarénában november 7-én megrendezésre kerülő koncertre 4 különböző kategóriájú ülőjegyet valamint állójegyeket lehet vásárolni. Ezen felül egy nagyon limitált mennyiségű, úgynevezett early entry package, azaz korai bejutást biztosító belépő is forgalomba kerül, amely az állójegy mellett egy hivatalos kapunyitás előtti külön belépést és egy ajándékot is magában foglal.

Szóljon hozzá!