ZETApress

hírportál

Kőszívű kőszínházban

A Margitszigeti Szabadtéri színpadi telt-házas júniusi ősbemutató után a Kőszívű – A Baradlay-legenda kőszínházi premierjére szeptember 16-17-18-án péntektől vasárnapig kerül sor az Erkel Színházban – tudtuk meg a délutáni nyilvános próbán és sajtóeseményen, ahol megmutattak számos jelenetet és megszólaltak az alkotók. Fotóink Lantai József felvételei.

A darab részletes története, szereposztása elolvasható a darab weboldalán, a produkció Facebook- és Instagram-oldalain pedig számos kép és videó található. A színdarabban Erzsébet királynét Miklósa Erika alakítja, a Baradlay-család tagjait pedig Polyák Lilla, Ember Márk, Fehér Tibor és Veréb Tamás. Mellettük Barabás-Kiss Zoltán, Berettyán Sándor, Feke Pál, Gubik Petra, Katona Kinga, Kovács Gyopár, Nagy Sándor, Náray Erika, Serbán Attila és Szerednyey Béla keltik életre a regény főbb szereplőit.

A Musical Neked produkcióban negyven táncművész vesz részt, a koreográfus: Túri Lajos Péter. A Kőszívű – A Baradlay-legenda író-rendezője: Szente Vajk, társszövegírója: Galambos Attila, zeneszerzője: Juhász Levente, producere: Szabó László. A vasárnap esti előadáson jeltolmács segíti a siket és nagyothalló nézőket a szövegértésben.

Szóljon hozzá!