ZETApress

hírportál

Inspiráló Nők a tv2-n

Újra díjazza az Inspiráló Nőket a Femcafe.hu. Idén októberben újra megrendezi nagyszabású gálaestjét a női portál. A pandémia okozta egyéves kényszerpihenő után idén immár 4. alkalommal az olvasók közreműködésével díjazza az Inspiráló Nőket.

A gálán hét kategóriában adnak át elismeréseket, a kategóriák között a véleményvezéreké most először szerepel. A nomináltak listáját a Jelölőbizottság állítja össze, a győzteseket azonban ezúttal is a Femcafe.hu olvasói szavazzák majd meg – tudatta Keresztes Nikolett.

Az öt fős grémium tagjai ezúttal is olyan ismert és elismert művészek, médiaszakemberek, akik a saját hivatásuk meghatározó és sikeres képviselői: Rost Andrea Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész, Szalai Vivien író, újságíró, a tv2 hírigazgatója, Bereczki Zoltán eMeRTon-díjas énekes, színművész, zenei producer, Rónai Egon Prima Primissima-díjas újságíró, televíziós-rádiós műsorvezető, riporter és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

A Femcafe.hu, a piac egyik legkiemelkedőbb női lifestyle portáljának olvasói nap mint nap találkozhatnak olyan emberi sorsokkal és történetekkel, amelyek a szerkesztőség tagjait is motiválják. Hosszú ideig saját platformunkon mutattuk meg az olvasóinkra és ránk is nagy hatással bíró nőket, 2018-tól azonban kiléptünk az online térből, megalapítva az Inspiráló Nők Díját. Boldogok vagyunk, hogy idén újra nagyszabású gálaesten díjazhatjuk a leginspirálóbb hölgyeket. A kiválasztásnál a neves jelölőbizottság a szakmai szempontok mellett a példamutató teljesítményeket, emberi értékeket is kereste. Legfőbb célunk, hogy ezzel a kezdeményezéssel lehetőséget adjunk az értékteremtő, sikeres és kreatív nők, valamint a hétköznapi hősök bemutatására, akik munkássága példaként állhat előttünk és ösztönző lehet a közösségük és a társadalom számára. A kategóriák kialakításakor törekedtünk arra, hogy a jövő reménységeit is támogassuk és motiváljuk a magunk eszközeivel – nyilatkozta a gála kapcsán a szülési szabadságáról a portálhoz visszatérő Sajószegi Veronika.

Mindenkinek van női és férfi minősége. Számomra a nő a puhaság, a művészet, a szellemi lét. Fontos, hogy állandóan jelen legyen az életemben ez az erő, hogy alkotni tudjak! – árulta el Bereczki Zoltán, a Jelölőbizottság másik tagja. Az egyes kategóriák jelöltjeit a Femcafe.hu a következő hetekben részletesen is bemutatja, segítséget nyújtva az olvasóknak a döntésben. A kategóriák:

A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER 2022
A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY 2022
A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS 2022
A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG 2022
A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ 2022
A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY 2022
A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR 2022

A Femcafe.hu 2018-ban rendezte meg először az Inspiráló Nők Estjét azzal a céllal, hogy olyan nőket állítson reflektorfénybe, akik munkásságukkal, hivatásukkal elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak, akik példaként szolgálhatnak mindenki számára. A mindenkori győzteseket a portál olvasóinak közönségszavazatai alapján hirdetik ki, nagyszabású, televíziós felvétellel egybekötött gálaesten.

Szóljon hozzá!