ZETApress

hírportál

Világsztár Pécsett

Seal ad koncertet Európa Kulturális Fővárosában ? tudta meg Rozs Borbála a tegnapi sajtótájékoztatón. Páva Zsolt pécsi polgármestere és Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója bejelentették: Seal lesz a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt könnyűzenei világsztár vendége nyáron.

Július 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Pécs lesz.

A beskatulyázhatatlan Seal közel két évtizede szerepel a slágerlistákon, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal ?audiovizuális robbanásnak? nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

A nagy slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don?t Cry, no meg a Love?s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A Killer és a Crazy, a kilencvenes évek óriási slágerei diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk dobos.

Seal jelenleg ?6? munkacímű új lemezén dolgozik, mely a hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot.

A koncert július 13-án este 8-kor lesz a pécsi Expo Centerben, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében. Jegyárak: 7500 Ft (álló) és 12 000 Ft (ülő). Jegyek mától kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatában ? írta Rozs Borbála.

Július 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Főváreoa prorgam keretében. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Pécs lesz.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal ?audiovizuális robbanásnak? nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

Az olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don?t Cry, no meg a Love?s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A Killer és a Crazy, a kilencvenes évek óriási slágerei diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk dobos.

Seal jelenleg a 6 munkacímű új lemezén dolgozik, mely az előadó hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Felkészült a vasút | ZETApress

Szóljon hozzá!