ZETApress

hírportál

Lili helyett Kriszta

Pádár Szilvia a Kismadár című dallal nyerte tegnap este A Dal 2022 2. válogatóját. A Dunán sugárzott műsorban újabb 10 dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe. A múlt szombati 1. válogatóról idekattintva olvashatunk.

Pádár Szilvia és a Kismadár a maximális 40 pontot kapta, mögötte Gubik Petra és az Ez van, ez! 38 pontot kapott. A 3-4. helyen holtversenyben a Subtones a Nem segít más és Hegedűs Bori – Tempfli Erik az Anya című dallal 37-37 ponttal végzett.

Az 5. továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot a 32 ponttal 10. helyen álló Andelic Jonathan Jota és az Elhiszem még című dal kapta, amely szintén bekerült a február 26 – március 05-i elődöntőkbe. Az öt kieső az 5-7. helyezett 35-35 pontos Nova Prospect (Utolsókból elsők), az Ocho Macho (Lazulj bele) és a Pink & The Panthers (Fényes Galaxisok), valamint a 8-9. helyezett 33-33 pontos Audioshake (Influencer) és Fóris Rita (Olyan szép) volt.

Király Viktor mellett most a megbetegedett Rókusfalvy Lili helyett Rátonyi Kriszta volt a műsorvezető. A 2. válogató extra produkciójaként Egri Péter és a Mystery Gang a Wanted Man című dalt adta elő. Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2022 honlapján, valamint a műsor Facebook-, Instagram- és TikTok oldalán találhatók részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

Szóljon hozzá!