ZETApress

hírportál

Szép Nyári Nap Simonpusztán!

Február 12-én szombaton 18 órakor a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ várja a családokat a Szép Nyári Nap – Neoton Musical című előadásra. Az Érd mellett található Simonpusztán egész évben kikapcsolódhatunk, a gyerekek és felnőttek is megtalálják a kedvükre való szórakozási lehetőséget.

A színes programok óriási sikernek örvendenek a téli szezonban is, nagy fűtött rendezvénysátorral készültek a szervezők a vendégeknek. Valentin-nap közeledtével lepje meg kedvesét ezzel a kiváló, romantikus programmal! – kéri Sárréti Anita PR menedzser.

Az érdeklődők a Magyarock Dalszínház és a Magyar Történelmi Színház bemutatásában láthatják a musicalt. Szerzői: Böhm György – Korcsmáros György, a dalok szerzői: Jakab György, Pásztor László és Hatvani Emese.

Foltos farmerek az út mentén

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének. Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A ’70-80-90-es évek sikerzenekara, a Neoton dalai nagyszerű alapul szolgálnak a Szép Nyári Nap – Neoton musicalhez. Igazi bulira készülnek a fiatalok, akik a ’70-es évek egy forró júliusi napján önkéntesen utaznak a jugoszláv határnál lévő bácsszentmáriai építőtáborba. Persze korán kelnek, a reggeli torna után dolgoznak a paradicsomüzemben, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni és megtalálni a szerelmet.

Tóth Antal táborvezető és Panni néni, a helyettese és orosztanárnő éberen figyeli a diákok minden lépését. Közben ő maga is nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett Varga Péterbe, aki renitens fiatalnak tűnik. Az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz’ mindenki egy emlékezetes nyarat szeretne. A Szép Nyári Nap harminc évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli! A szereposztás:

Varga Péter most érettségizett, apja disszidált: Török Tamás / Mészáros Tamás
Kovács Juli negyedikes, eminens tanuló: Kuczmann Ágnes / Tar Gabriella
Földi Sándor, Sanya, osztályismétlő, sportoló: Budai Márton Zoltán
Kiss Viktória, Ria, Sanya szerelme, a bombázó: Enyingi Zsófia
Balogh István, Öcsi, szemüveges, vézna srác: Papp Csaba
Papp Margit, Margó, molett lány, Juli barátnője: Fejes Szandra / Tóth Dorottya
Szabó Anna, Panni néni, Juli anyja, orosztanárnő: Bodnár Vivien / Ruttkay Laura
Tóth Antal, az építőtábor parancsnoka: Faragó András / Gerdesits Ferenc
Nagy Rózsika, szakácsnő az építőtáborban: Sipos Judit
Kovács Jenő, Panni néni elvált férje, külügyi dolgozó: Kósa Zsolt / Krncan Milán
A pesti művésznő: Schupp Gabriella / Eszlári Judit
Közreműködők: Csengeri Zsanna, Csizmadia Edina, Ondrik János, Csiky Csongor Ábel, Magyarock Musical Band

A Szép Nyári Nap című előadás a Pentaton Koncert- és Művészügynökséggel kötött megállapodás alapján kerül bemutatásra. Vezényel: Medveczky Szabolcs. Jelmez: Másikné Vizeli Anita. Koreográfus, rendező: Bakó Gábor, Vizeli Csaba. A műsor a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház koprodukciója.

Támogató jegy ára 1500 forint, de 14 éves korig a belépés ingyenes! Jegyek kaphatók a helyszínen és idekattintva az interneten. A műsorváltozás jogát fenntartják! Maszk használata kötelező! A COVID-19 vírus miatti védőintézkedéseket a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően alkalmazzák!

Szóljon hozzá!