ZETApress

hírportál

Álmodd meg a csodát!

Tűzzsonglőröké lesz a karácsonyi VarázsLiget. Tűzzsonglőr show-val ünnepel december 25-26-án a VarázsLiget. Az Álomutazó és A Játékkészítő mesemusicalek ismert dalaira komponált látványos produkciót a Tűzmadarak-csoport művészei adják elő. Az előadások belépőjegy nélkül, ingyenesen megtekinthetők.

A budapesti Vajdahunyad Vára előtti VarázsLiget karácsonyi díszbe öltözött mesevilága csodálatos kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak, akiket hétköznap és hétvégén egyaránt színes műsor-kínálat vár – tudatta a KEN!media.

Minden nap nyitva a VarázsGömb, ahol a kicsik tündérszárnyakat és varázspálcákat készíthetnek. Szintén minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, közös rajzolásra invitál a VarázsFal, Papito Bohóc Varázslatos Világa pedig egy különleges csodaláda felkutatására csábítja a gyerekeket.

A VarázsLiget programsorozata karácsonykor egyik csúcspontjához érkezik: a szervezők december 25-26-án szombat-vasárnap 17 órai kezdettel ünnepi tűzzsonglőr show-val várják az odaérkezőket. Az Álomutazó és A Játékkészítő mesemusicalek ismert dalaira komponált látványos produkciót a Tűzmadarak-csoport művészei adják elő. Az előadások belépőjegy nélkül, ingyenesen megtekinthetők.

Szóljon hozzá!