ZETApress

hírportál

Pa-Dö-Dő Örkénynél

Az év legbulisabb könyvbemutatója volt tegnap este a Szent István körút 26-beli Örkény István Könyvesboltban. Falusi Mariann, Lang Györgyi: Pa-Dö-Dő emlékkönyvét ismerhettük meg. A kedvenc kutyájával érkező Mariann beszélgetőtársai: Földvári Zsófi, Pittmann Zsófi és Plitz Zoltán voltak.

A Kossuth Kiadó gondozásában megjelent 152 oldalas kemény táblás kiadvány nem egy átlagos könyv! Rendhagyó, különleges emlékkönyv a legendás duóról sok-sok sztorival, fényképpel, rajzzal, és közel 100 QR-kódos videóval, melyben ismert és kevéssé ismert emberek mesélnek, mondják el véleményüket a Pa-Dö-Dőről.

Káosz, amit szeretet, elfogadás, hűség, barátság, szabadság, lojalitás tart össze. Amíg világ a világ. Ez a könyv első olvasatra biztosan gyorsnak tűnik, de az igazság közben az, hogy a lányok még akkor is vitatkoztak azon, miről is írjunk, amikor már rég a nyomdában volt. Egyáltalán, legyen könyv? – merült fel a kérdés, szerencsére túl későn.

Györgyi: Én azt akarom, hogy olyan legyen, amilyenek mi vagyunk! Mari: Válságban vagyok! Az volt a koncepció, hogy megkérdezzük az ismerőseinket, azokat az embereket, akikkel valamiért, valamilyen módon összehozott minket az élet, hogy mire emlékeznek velünk kapcsolatban. Mert mi nem sok mindenre… Szóval, legyen ez egy emlékkönyv! – olvasható a hátsó borítón.

Szóljon hozzá!